lördag 5 januari 2008

Hey hey we'r the monkeys..

Till de ljuva tonerna av kängpunk blev då mina monkeysockor klara i går. Första gången som jag stickat och "festat" samtidigt. Eller nja, festat och festat, mannen och hans gammla "pojkvän" drack öl och och jag åt min medicin och drack saft. Faktiskt en riktigt trevlig tillställning på det hela taget. Men jag är trött idag, därför blev det ingen dagsljusbild. Bilden är urusel, jag vet. Jag ska försöka ta en bättre imorgon och publicera alla mina tre färdiga sockobjekt då. Jag gillade verkligen den här stickningen, roligt mönster och fint resultat. Det kommer absolut bli ett par tre monkysar till, jag måste ju göra ett par till mig själv också.
Nu blir det skidor och te och soffstickning hela eftermiddagen.

6 kommentarer:

desiree sa...

Fina! Vad fint det blev med en röd kant.

Eva i Halmstad sa...

Enfärgade sockor blir bra , man ser ju mönstret så mycket bättre.
Ha de så gott i soffan, eva.

Tvärslå sa...

Dom ser jättefina ut.

Anonym sa...

läckra sockar till mor... och skulle man kunna tro att dina bli i en helt annan nyans - än just brunt? eller var det grå du gjorde? hm, dåligt minne? nä, inte heller - teflon kallas det visst säger vissa ;) Jo, det var väl cerise och kokosgrå... du ser, virrig? nä... ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och krya på dig... fota och sticka du, jag klurar på färg till andra sockar... dotter vill ha Monkeys, men det garnet ligger här och väntar bara, sneglar på det ;)

Kajsa sa...

Hur mycker garn gick det åt till sockorna?? Jag hade tänkt förlänga mina så att de blir mer som knästrumpor, men jag har "bara" 100 g Opal, tror du det räcker??

Dödergök sa...

Tack så mycket för alla kommentarer!

Yllet! Det gick åt ca 75g fabel till mina sockor och då gjorde jag 6 mönster-rapporter. 100g opal borde räcka till ganska långa strumpor men jag vet inte om det räcker ända upp till knäna.