fredag 14 oktober 2011

Lite roligare, lite bättre


Hej det är jag som är den där Göken som faktiskt brukade göra annat än att bara gnälla över hur förkyld jag är och över hur segt allt är och över hur fruktansvärt orättvis och grym världen är. Jag är ju den där Göken som brukade göra någonting åt saken också.


Steg ett är att börja blogga lite roligare igen då borde ju livet bli lite roligare också. Eller hur? Ett sätt att göra bloggen lite roligare är att ta reda på vad ni läsare vill läsa om. En önsketimme helt enkelt. Lite frågor och svar kanske. Jag har varit asdålig på att svara på kommentarer på sista tiden och det ber jag om ursäkt för. Om du har någon fråga eller nåt önskemål eller bara ett glatt tillrop så tveka inte utan kommentera vettja!


Jag vet att det finns önskemål om ett inlägg om tvåändsstickning och en recension av bebismönster. Båda inläggen utlovas den här helgen! Jag blev väldigt sugen på att fota alla mina sjalar tillsammans också efter att Clara gjorde ett sånt fint inlägg. Kanske lika bra att fota lite gamla stickningar nu när det går så segt med de nya.


Men först en obloggad bebismössa...


7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar bloggen som den är!! Jag vet inte vad som skulle kunna vara bättre hmm..kanske att det är många bilder på det som du stickat..men det är det ju nästan alltid!!
/C

Stickenickan sa...

Jag är hur nöjd som helst, din blogg är lagom avvägd med inlägg om dig som person och din spännande stickning. Du har inspirerat mig :-) och så gillar jag att du lägger ut dina egna mönster.
Fast...om du skulle sticka mössor och halsmuddar så här på höstkanten vore det toppen. Av en underlig anledning känns mössor svårt (säkert för att inte ser klok ut i dem, fast de klär alla andra)
Trevlig helg!
Stickenickan

Anna-Maria sa...

JAg vill gärna ha lite tips om förstärkt häl och tå på strumpor. Hur gör man bäst?

Katarina sa...

Jag gillar bloggen som den är, både med en glad och en mindre glad gök. Det är en bra mix av det mesta som jag gillar och dina bilder är alltid fina.
/Katarina

Otaliga projekt sa...

Jag tycker iofs som de andra att bloggen är bra som den är. Om du inte tycker att det är för privat så gillar jag att se både din renovering och framförallt ditt finfina hem. Stilsäkert annorlunda med finfina stilleben. Kanon.

Anonym sa...

Jag är en läsare som återkommer för att din blogg är som den är - upp och ner - som livet. Läser inga andra bloggar, men kan inte låta bli att titta in i gökboet ibland. Hämtar inspiration och styrka från dina ord och bilder.
Karin

Dödergök sa...

Vad gulliga ni är! Kram på er alla!