söndag 16 oktober 2011

Tapeter

Vi har börjat tapetsera i sovrummet pappa och jag. Det blir sjukt bra. Äntligen blir det ett rum, det där sista gör så mycket.

På två väggar har vi tapetserat en småmönstrad tapet från Boråstapeters Falsterbo-kollektion.Jag tycker att det blev så snyggt med det blåa till det grå golvet. Överallt där vi satt den småmönstrade tapeten kommer det att stå en massa möbler så den kommer mest att skymta fram lite varstans. Jag hoppas på lite lapptäckskänsla så där. (Fast just nu vill jag inte ställa in några möbler alls. Den här renoveringen har fått mig att längta efter öppna ytor utan saker. Men det blir nog bra här inne utan att vara varken spartanskt eller övermöblerat.)

Det är den här Sanderson-tapeten som kommer att spela första fiolen i sovrummet. Jag är så glad att vi valde den. Om man kan vara kär i en tapet så är jag kär i den här. Sweet bay heter den, namnet är smått magiskt det med. Här tror jag att vi kommer att sova gott.


11 kommentarer:

Maja sa...

Ja, den tapeten är jag också kär i!
Kommer ihåg dina funderingar om tapetval och den är ju så SNYGG!
Det ser jättefint ut med den småmönstrade också.
Avundsjukan håller på att färga mig grön och jag brukar INTE vara avundsjuk!!!
Kram

Efwa - Medea sa...

Ljuvliga tapeter. Önskar jag hade ork att tapetsera i vårt kök i hyreslägenheten. Men det tar emot även om jag vet att det blir såå snyggt när det är klart.

Anonym sa...

Den blommiga är sååå fin! Den skulle jag också vilja ha i mitt sovrum.

Maritas Maskor sa...

Det blir fantastiskt snyggt! Tänk vad roligt när allt tråkigt förarbete äntligen får resultat. då känns det värt ändå :)
Det ska bli jättekul att få se det möblerat sen :)

Sanna sa...

Åhh ser super fräscht ut!! Såå snyggt! =)

Kraaaaam
Sanna

Vendela sa...

Hejsan,
jag förstår verkligen att du blivit kär i tapeten, den är otroligt fin! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

maria carlander sa...

åh, jag dör lite. Den är så vacker!

Anonym sa...

Fy vad fiiin tapet!! /kristina

Eva i Stäket sa...

Det blir så fint! Förstår att du blir nöjd!! :D

Dödergök sa...

Tack för alla peppande kommentarer! Det behövs kan jag lova. Nu slutspurtar vi med sovrummet och det ska bli så galet underbart att få sova första natten där.

Henrietta sa...

Så fint det blir! Förstår om du är kär!

//Henrietta