lördag 8 september 2012

Små sockor

Det går segt med stickningen nu för tiden. Ingenting är tillräckligt roligt känns det som. Men som vanligt finns det ljusglimtar och de brukar komma i form av kärvt ullgarn, flerfärgsmönster och små projekt. Inget undantag denna gång. Isländsk kärv ull och små små sockor till lilla M fick återigen inspirationen att rinna till. Nu ska de bara tovas lite lätt och torka medans jag drömmer om nya stickiga projekt.

6 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Så fina små sockar!!! Eget mönster kan jag tänka mig. Hoppas sticklusten återfinner hos dig snart, du är så himla duktig! Gillar verkligen dina projekt.

Anonym sa...

Såå fina!!! / c

Anonym sa...

Hej! Tror jag läst att du inte har facebook... Men om du har så finns det ett online stick-kafé. 4000 personer som träffas tisdagar och torsdagar och stickar framför datorn. Folk lägger upp bilder på det som de stickar och ber om råd med olika mönster. Om du inte är med så kan jag bjuda in dig. Man behöver facebook och en inbjudan för att få vara med./ cecilia

frisky frog sa...

Sötsöta! =)

Anonym sa...

Å så söta strumpor

Dödergök sa...

Anna-Lena!Tack så mycket! Jag tror att jag måste hitta det där perfekta projektet för att det ska bli riktigt roligt igen, har ett på gång som kan bli hur bra som helst.

Anonym! Tack!

Cecilia!Jag har faktiskt funderat på att skaffa facebook bara för online stickcaféet men nej jag är fortfarande facebookfri! :)

frisky frog! Tack så mycket!

docksjo! Tack! :)