tisdag 13 januari 2009

Beslutet är fattat

Nu har jag beställt garn 350 g Tee tee Primavera . Merinoull och silke, lite tjockare än vad jag trodde att ag ville ha men med rätt blandning och färg. Nu hoppas jag bara att jag blir nöjd. Jag har inte sett garnet i verkligheten och sånt är ju alltid lite läskigt, särskillt när det är ett stort och viktigt projekt. Jag tror att det blir en egen konstruktion, en kort uringad långärmad lite stram kofta, kanske med någon liten antydan till fårbogsärm.

Tack så mycket för alla kommentarer, tips och råd!!! Många fina länkar blev det och de ska få inspirera mig när garnet har kommit.

Imorgon ska jag tvinga mannen att fota div färdistickade saker, sen ska det tokbloggas! :)

5 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Ska bli spännande att följa den här stickningen. Hittade ett mönster till på en bolero hos Garnstudio. Den var ganska fin tycker jag och ännu finare i svart.

Anna sa...

Du kommer att gilla det garnet, är helt grymt! Ska bli VÄLDIGT spännande att se resultat! Lycka till och grattis till att du ska bli en fru!

Sunna sa...

Underbart garn jag lovar, tack för din snälla kommentar på min blogg

Dödergök sa...

Vad skönt att ni gillar garnet nu vågar jag pusta ut lite. Jag litar på att inspirationen till mönstret kommer till mig när jag har garnet i handen, det brukar funka så för mig.

SF sa...

Garnet har blivit en av min absoluta favoriter. Det är jättehärligt att sticka med. Lycka till med allt!