tisdag 20 januari 2009

Inte en enda

En dag utan en enda stickad maska känns som en förlorad sådan. Än en gång tvingas jag inse att jag bara blir mer stressad av att välja bort det som gör mig till en lugn och sansad gök.
Förhoppningsvis blir allt annorlunda imorgon, förhoppningsvis har jag helt nya golv i hallen och i köket och förhoppningsvis är alla vitvaror utbytta när jag kommer hem från jobbet. Förhoppningsvis, annars har allt det här stressandet och icke-stickandet varit helt bortslösat.

Jag fortsätter att bara visa bilder på Chevaliersocks, bloggade blir de inte för ens mannen har kommit hem igen och stoppat ner sina fossingar i dem. Kanske de finaste sockar som jag någonsin stickat, vita flätor är precis vad stressade gökögon behöver vila på.

12 kommentarer:

Tvärslå sa...

Lika superfina som vantarna...

in-knit sa...

Du är så flitig och duktig! Önskar lycka till med allt inför bröllopet! En utmärkelse till dig på min blogg! Gör som du vill med den - ta emot och var stolt! Skicka vidare om du känner för det!
Kramar

Sunna sa...

Så underbara

Anonym sa...

Å så vackra de är! Vad är det för garn? jag har velat sticka dem länge men inte riktigt hittat "rätt" garn.

Och det du skriver om stickning och stress - exakt så är det för mig med.
Av ngn anledning väljer jag ibland bort stickandet när det är kaos omkring mig, trots att jag vet att det är precis det jag behöver.

Jag håller tummarna för att allt är på plats idag så du kan koppla av. Jag förstår stressen till 100%, detta eviga passande och stökande.

Kram!

SF sa...

Vilka vackra sockar! Jag känner igen mig. Iblnad stressar man bara runt och tar sig inte den där lilla stunden som skulle gjort att man kände sig lugnare.

Pärlmudden sa...

Du har en sak att hämta på min blogg!
Ha en bra dag!!
Pärlmudden

Anonym sa...

Supersnygga!

Vad använde du för garn? De jag började sticka blev för snäva, till och med för damfötter.

Dödergök sa...

Tack så mycket! Jag har stickat sockorna i Villmark som jag köpte föredömligt billigt från Garnkorgen. Det gick åt 2 nystan till ett par herrsockor, möjligtvis skulle jag vilja förlänga skaftet lite tills nästa par (jag bara måste ju ha ett par själv också), annars är jag tokigt nöjd. Enda kruxet är ju att det garnet inte är så slitstarkt men man får ha dem inne framför tv:n och inte i storstövlarna. Jag stickade med mina ekoträstickor 3,5mm för de är egentligen 3,75 mm och det passade garnet och mönstret väldigt väl.
Fler bilder och totalbloggning kommer efter helgen.

Tack för utmärkelserna, jag tack och bockar och suger glatt åt mig av uppmärksamheten! ;)

Emmas dagar sa...

Så fina sockorna är!
Jag har stickat vantarna, rolig sticknig. Nu vill jag ge mig på sockorna också. Vad har du för garn?

Emmas dagar sa...

Så bra att jag läste ditt svar EFTER att jag frågat...

Sussry sa...

Jättevackra. Du har alltid en massa fina saker på gång.

Många lyckönskningar till bröllopet.

En utmärkelse kommer från mig med, du har säkert fått den förut,men är i såfall värd flera.

Ninni sa...

Gud vad duktig du är!
Alltid lika kul att kolla in här och se om du uppdaterat med något nytt fint :) Inspirationskälla kan du kalla dig själv :) Tack för en jätte bra blogg.