söndag 1 februari 2009

Även döda ting kan frysa

Igår hälsade vi på hos Alice och hennes familj (fler bilder finns i gökungebloggen) det var riktigt länge sen sist. Hon har blivit väldigt lik Meja både till utseendet och sättet. Gullunge!

När vi ändå var ute på en liten tur passade jag på att köpa tyg till min brudklänning. Det blev siden både till yttertyg och foder, dyrt men tidlöst och väldigt vackert. Nu återstår bara att sy då....host....hurm...harkel... Det ska nog gå bra bara jag verkligen sätter mig ner och gör det så.
Jag fick en present av mannen tidigare i veckan. En ny telefon! Den nya telefonen ville ju så klart inte ligga själv och skräpa i väskan och bli repad mot diverse bråte. Nej den nya telefonen vill ha ett smygmaskvirkat fodral, så då fick den det. Jag tror att den blev glad. Jag blir iaf glad varje gång jag ser den. Fina färger och glad smygmaskvirkning och så spelar den popmusik, kan det bli bättre än så?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för senast. Tänk att det blev en bra bild i alla fall. Alice hade fullt upp igår. Kompisen Maggie avlöste er så det blev mer bus i snön.

Anonym sa...

Åh va det ska bli spännande att få se din brudklänning! (Hoppas vi får se den här i bloggen..?)
Och en ny mobil?! Wow vilken snäll blivande make du har *lyllo*
Han kanske gör sig till lite extra nu, när du ska bli hans underbara fru?! ;) Se till att han fortsätter i samma stil resten av era liv! :)
Soliga söndagskramar, Sofia

desiree sa...

Jag är också såå nyfiken på klänningen.

Sunna sa...

Du verkar vara en sån kvinna som kan allt, tusenkonstnär, och vackert blir allt du håller i, *avundsgrön* Ha en bra vecka

Kristina sa...

Underbart gulligt litet mobilfodral!

Tvärslå sa...

Mobilfodral är säkert superbra men jag har alltid undrat hur man hinner svara om man ska försöka lirka upp den innan man svarar ?

Sussry sa...

Vad kul att du syr din egen klänning. Jag gjorde också det till mitt bröllop och det kändes extra bra att ha hemgjorda saker.
Hoppas verkligen att vi får se din klänning här.

Vilket gulligt mobilfodral.

Dödergök sa...

Monke! Tack själv! Några bilder blev bra, jag mailar dem till dig i veckan. Kul att de kommer så bra överens fast de inte träffats på ett par månader.

Sofia! Självklart blir det brudklänningsbilder i bloggen, ni kommer att trötttna på allt mitt bröllopstjat!

KDes! Jag ska börja rita lite imorgon har jag tänkt sen ska jag sy en "kladd" någon gång i veckan och kanske börja på den riktiga klänningen till helgen.

Sunna! Å tack! Nu är det inte rikitgt så men jag suger åt mig av berömmet ändå! ;)

Kristina! Tack, jag tycker jättemycket om det.

Tvärslå! Det går faktiskt bättre än man kan tro, dessutom är det väl inte så viktigt om de bara ringer att par signaler. :)

Sussry! Ja det känns både tryggt och pirrigt att sy själv, det var länge sen som jag sydde något större plagg men jag blir nog varm i kläderna bara jag får testa lite.