onsdag 4 februari 2009

The crazy deathcuckoo

Jag gav efter, jag anpassade mig till mängden, jag föll för lockelsen.
Nu mera finns den en engelskspråkig variant av Dödergök, Yes sir jag har joinat Ravelry.

Jag är helt förvirrad, jag fattar ingenting och jag vet inte riktigt hur någonting fungerar, men till helgen har jag kanske fått kläm på någonting iaf.

Jag heter så klart deathcuckoo om någon undrade...

6 kommentarer:

Paulina sa...

haha! Jag vet vad du menar. Det finns allt och inget på ravelry. Man känner sig helsnurrig. Börjar sakta få koll dock. heter sjuttielva där tror jag btw. :)
Tyckte att dina chevillere-socks vart jättesnygga och är väldigt imponerad över att du vågar sy brudklänningen själv! Det "största" jag vågat sy är en balklänning till när jag gick ut nian, en till min kompis när hennes pojkvän tog studenten och nu min egen studentbalklänning" modigt värre och jag hoppas att allt går bra för dig!

kilje sa...

Underbara saker du stickar!

Efwa - Medea sa...

Kul att du hamnat på ravelry. Jag är Medeas där!

Veronica Tingvall sa...

Jag använder bara mönsterarkivet på ravelry men det är underbar tycker jag. Om man t.ex vill göra nåt med en kanin på så kan man bara söka på det och massor av mönster poppar upp... Det är härligt. Jag ska nog börja använda min sida lite mer där så småningom men det känns lite segt att komma igång.

Hoppas du får en härlig dag
/Veronica

~●Helena Pettersson●~ sa...

Jag kände likadant när jag skaffade Ravelry, men det ger sig efter ett tag.. :)

Dödergök sa...

Paulina! Jag tycker att du är modig också ju! Studentklänningar är minsann lika stora projekt som brudklänningar, min ska dessutom vara väldigt enkel.

Kilje! Å tack, gulligt av dig.

Medea! Ja det blir nog kul hoppas jag när jag satt mig in i det hela lite bättre.

Veronica! Ja jag har bara skummat på ytan än så länge men mönsterarkivet verkar galet bra och matnytttigt, massor av gratismönster också och inte bra köpemönster. kul kul.

Helena-rutan! Jag får väl hoppas att det lossnar för mig med så smånigom.