söndag 1 februari 2009

Kattis-strumpor

Å vad jag gillade det halva sockbytet som stickamera arrangerade före jul. Det var superkul att sticka en strumpa och skicka iväg den och det var ännu roligare att få en strumpa skickad till sig och sticka den andra själv. De här strumporna är dessutom extra roliga för att min byteskompis Kattis har designat dem själv. Garnet är Atelier Zitron hand art feuerland. Lyxigast var nog ändå att jag fick en uppsättning knit picks harmony wood strumpstickor i ett härligt kvartsnummer som jag inte hade förut. Nu är den andra strumpan stickad och jag är så nöjd, tack så mycket Kattis!
Närbild på den fina flätan på baksidan av benet.

9 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jättesnygga

Veronica Tingvall sa...

Oh vad snygga. Jättefin färg!

Emmas dagar sa...

Oh, så snygga!

Sussry sa...

Väldigt snygga!

Anonym sa...

Låter kul med sockbyte men riskerar sockorna inte att bli litet olika stora? Menar om den ena stickaren har fastare handlag och den andra lösare.

Agata sa...

Finfin fläta!

Hurru Göken - visst brukar du grafta ihop dina sockor? Har du något bra tips på var jag hittar mer information om hur man gör? Skulle vilja prova en första gång.

LenaL sa...

Jätteläckra!

Nu ska jag in på Ravelry och leta rätt på dej där, ska bli kul att följa vad du lägger upp.

Ha det så jättegott!

Dödergök sa...

Kul att ni gillar attis strumpor för det gör jag med! Jättefint mönster som jag absolut kan tänka mig att göra igen.

Visst finns det en risk med skillnader i stickfasthet när det är två helt olika personer som stickar men det är nästan bara charmigt, jag älskade verkligen det här bytet.

Agata! Jag har svarat i din blogg. :)

sanna sa...

Snygga sockar!! o super härlig färg!