lördag 14 februari 2009

Randig röraVad spännande det är att läsa alla era kommentarer angående bloggkändisskapet. Jag kommer att fortsätta att blogga precis som vanligt jag lovar, det är inte mycket som stiger den här göken åt huvudet.
Jag har hamnat i något slags vaacum, jag borde sy brudklänning och sticka på brudkoftan men istället påbörjar jag allt fler små projekt och suckar ljudligt över röran hemma hos oss. Äntligen är alla hantverkare klara för den här gången och röran är oändlig. Men om man gör en sak i taget borde vi ha ett något så närt normalt hem igen någon gång i nästa vecka. Jag har glömt bort hur det ser ut och känns så det ska bli spännande
Ett utav mina små projekt är en egenpåhittad möbiussjal i det egenfärgade kool-aid garnet. kanske blir den alldeles för stor eller liten men kul stickning är det. Jag stickar med dubbelt garn på stickor 8 så snabbt går det och tänk att jag lyckades färga så att slutresultatet blir randigt.

8 kommentarer:

Buddas kryp in sa...

Duhar fått en utmärkelse i min blogg :-)

Kramizz Kattis

Dödergök sa...

Tack så mycket Kattis! :)

Anonym sa...

Läckert!!

Clara sa...

Lyckopillersfärger! Jag har inte varit sugen på att färga själv innan, eftersom melerat inte är min grej. Men kan man färga randigt är det ju en helt annan sak!

Karin sa...

Vad snyggt!

Agata sa...

Härliga färger! Ska bli spännande att se den färdig!

Dödergök sa...

Tack för kommentarerna, att jag lyckades med färgning var nog mest ett lyckokast men det blev superbra. Jag älskar färgerna och ränderna. Lite som en kulturtantstiger. :)

Garnmosse sa...

Hej, Jag är en väldigt ny bloggare som har blivit tipsad om Din Dödergök. Den gick ju inte av för hackor måste jag säga. Vilken inspirerande blogg. Tänk om min kunde bli 1 hundradel av den så skulle det vara bra. Men det är väl bara att ta i.
Ha det gott