onsdag 28 maj 2008

Förföriska sockor

Mönster; Seduction socks, majmönster i sock-klubben. Ett kul och snabbstickat mönster, mycket snyggare i verkligheten än på den trista bilden som hör till mönstret.
Jag la upp 8 maskor mer och anpassade hälen efter det nya maskantalet. Jag tycker att storleken blev mer vettig så. De ser lite pösiga och stora ut framme vid tån på bilden men det är bara för att systern har mindre fötter än vad kusinen har som ska få dem.

Garn; Regia silk i svart. 78 g gick åt till ett par skapligt långa strumpor. (18 cm långa skaft.) Supermysigt garn att sticka med, så mjukt och med en fin lyster.

Stickor; Strumpstickor i metall, 2,5 mm.

8 kommentarer:

Annas garndrömmar sa...

Så himla läckra sockorna blev i svart!!! Nu blev jag faktiskt sugen på att sticka dem iallafall (i svart!) fast jag hade gett upp dem egentligen... Hm. Även dina svarta ankfötter blev jättefina!

Kamilla sa...

De blir snygga i svart! Jag älskar mina svarta som jag har (:

Byian sa...

Det blev väldigt fint med det där matta garnet. Det måste jag klart använda någon gång

Anonym sa...

Snygga! Jag som just beställt svart silk. Hade nog tänkt göra ett par monkey av.

Gillar din blogg!

Linda sa...

De är jättesnygga i det svarta garnet. Jag har så svårt att välja de klassiska färgerna svart eller vitt när jag stickar, någongång ska jag göra något sånt. Det är ju så användbart!

doktoranden sa...

Jag håller med - sockorna blev superläckra i svart.De ser helt annorlunda ut än mina i babyrosa... Hm, jag ska nog sticka ett par till - i svart.

Dödergök sa...

Tack för alla kommentarer! Det är kul att sticka något svart och stramt som omväxling till allt färgglatt! :)

Jennie sa...

Du stickar så snygga sockor!

Länkade till dig från min blogg hoppas det är OK?!