måndag 26 maj 2008

Två tröjor, en färdig och en mindre färdig

Det var ett tag sen jag visade upp min alpacakofta. Så här ser den ut nu, jag har lagt upp till båda ärmarna samtidigt för att lura mig själv till att tro att jag har kommit längre än vad jag har. Dessutom är det trevligt att ha en mindre stickning på gång fast det egentligen är en del av en större.
Jag ska bada min silkestopp idag, den har ju varit så gott som klar nu ett tag men nu har jag fäst trådarna och ikväll ska jag tvätta den och lägga den på tork på något finurligt sätt. Jag har inte riktigt klurat ut hur än bara. Sen ska jag bjuda på bilder och fakta om den. Fast det blir nog inte förens mannen kommer hem igen och kan leka flickfotograf. :)
Annars jobbar jag och torkar valpkiss och rensar ogräs och umgås en hel del med systerdottern och är löjligt trött mest hela tiden. Men snart är det sommarlov och då ni, då blir det andra bullar! :)

6 kommentarer:

Min tråd sa...

Oj vad mycket roligt du stickar! Ditt dygn måste ha mer än 24timmar......

Åsa sa...

Den svarta toppen är så himla snygg. Blir kul att se om S.Olsson får till snygga bilder med dej i den.

Nettan sa...

Silkestoppen är ursnygg.

Eva i Halmstad sa...

Ja, de är bara att hålla med, den svarta blir jättefin.
Du har fått en utmärkelse hos mej, titta in när du har tid.
Eva.

Susilull sa...

Du är ju superkreativ!
Och du har fått en utmärkelse av mej också!

Lycka till med vävstolen!

Ha det så bra!

Anonym sa...

Den där ser ut att bli ursnygg! Jag brukar också lägga upp ärmarna o sticka samtidigt. Mest för att jag måste ha stenhård kontroll att jag verkligen får ökningarna på samma ställe :)