fredag 12 mars 2010

En puss

En puss till mina fina, roliga, smarta och fantastiska läsare!
Ett litet datahaveri och mycket jobb håller mig borta från bloggen just nu men stickorna och jag är fortfarande tighta vänner och snart snart ska jag presentera lite nya wip:s och och ett efterlängtat FO.

6 kommentarer:

Visa Lisa sa...

Jag kommenterar väldigt sällan, men jag vill att du ska veta att jag är ett hängivet fan, av stil, av ärlighet och av pussar. Skriv och sticka vafan du vill, när du vill, så länge du fortsätter vara du kära Gök. Jag tycker du är fantastisk.

gletting sa...

Datahavari er ekkelt. Jeg føler med deg. Kos deg med pinnene likevel. Når du er ferdig med havariet, skal jeg titte inn og se hva du har holdt på med. God helg, Dødergjøk!

by Caloweena sa...

Väntar med spänning och ser fram emot både WIP och FOs! :)

Unknown sa...

Datahaveri huhuuhuuurrk. Hade ett sådant förra våras när en uppsats skulle göras färdig och det var INTE kul.
Ser fram emot några kuliga FO:s och fortsätter sticka några till varv/1489m på Citronvolangen så att kära mor kan få sin blå Citron.
Puss tebaks, ha en go helg.

mikan sa...

Kul med nytt.
Trist med jäkla datorn
Kram

Catharina sa...

Hmm, låt se vad akronymlexikonet har att säga om wip... wait in patience... women in prison... women in philanthropy... weight improvement program... weapons installation plan... Westchester Insurance Professionals... World Insect Pathogens... warfighting improvement plan... för att nu inte tala om FO: fiscal officers... financial operations... nä jag ger upp och lägger in det här gökflödet i min reader så lär jag väl fatta så småningom:) Din blogg är en inspiration - tänk om jag kunde våga mig utanför pulsvärmarsfären nån gång...

...ja och det har jag ju gjort nu! Tack för hjälp häromdagen med Candle Flame, jag har satt igång - med Rowans Cocoon på stickor 6 - och det ser finfint ut! /CatharinaJ.