måndag 19 mars 2007

Juteinspiration

Här ser ni både röran före och resultatet efter min juteinspirationskväll igår. Jag älskar jute synd bara att det kliar så förbaskat. Det svarta jutet i väskan har jag färgat själv, det är rester som blev kvar efter att jag vävt en löpare. Jag är helt kär i fodertyget, tråkigt nog hade jag bara en liten stuvbit annars skulle det vara roligt som foder i en lite striktare jacka. En i svart vadmal kanske?
Grytunderlägget är virkat och ska få flytta hem till Å senare idag när vi är bjudna på middag dit.
Idag har jag inte så mycket som sett åt vare sig jute eller något annat textilt, jag har gått en tvåtimmars promenad och diskat jordens disk. Resten av dagen ska jag bara äta gott, umgås med vänner och slappa, det är inte dumt det heller.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jute är så snyggt! Gillar konstrasten mellan juten och fodertyget i väskan.

När jag såg dörrdekorationen igår och förstod hur du gjort tänkte jag direkt grytunderlägg med kvistar. Och så har du redan gjort ett! *fnys* ;)

Jag har ett stort nystan tjärat signalsnöre från ÖB (present från svärföräldrar som känner sin svärdotter väl :) Nu blir jag lite sugen på att skärbrädeväva något med det...

Anonym sa...

Intressant med jute, har aldrig prövat men min mamma brukar väva löpare med papperssnören som inslag, med jute kanske man kunde väva mattor?

Anonym sa...

Gillar dina grejer skarpt.
Har lagt en länk till din blogg på min, hoppas det är ok,hojta annars så det inte blir tok.

Anonym sa...

Hej, Var köper du din jute någon stans? Börjat få upp intesset för det här med jute och skulle bli väldigt glad om du skulle kunna avslöja det.