söndag 18 mars 2007

SmakrådJag tänkte att det skulle bli lte mer ordning på mig. Att jag skulle avsluta det jag börjat på istället för att börja på femtielva olika saker. Det här broderiet broderade jag för ca tre år sedan. Igår tog jag fram det för att avsluta det. Frågan är bara om det är klart. Eftersom det är mitt eget mönster och jag bara har hittat på eftersom så tycker jag att det är lite svårt att veta när man är klar. Risken är att man bara fortsätter i det oändliga och plottrar på mer och mer. Som grundregel kan jag säga att jag inte tycker om plottrigt men ibland faller jag som en fura för det överdekorerade. Nu har den en enkel ram av korsstygn runt om jag är lite osäker på om den behöver någonting i hörnen för att väga upp det ganska tunga mönstret i mitten. Det är nog tänkt att den ska hänga på väggen eller att det ska bli en kudde, det ska inte bli en duk iaf. Måtten är 60x60cm ungefär. Jag tar gärna emot smakråd och konstruktiv kritik.
Jag ska ta fram lite andra saker som jag har i mina gömmor och se om inspirationen till att göra klart håller i sig, det är ändå så kasst väder idag. Bilder på fler Ufon kanske dyker upp under dagens gång, vem vet.

3 kommentarer:

Agata sa...

Å, så fint! Påminner om Anundsjösöm. Jag skulle nog låta nöja mig med enkla korstygn runtom.

Anonym sa...

Gör du den till en kudde så kan du ha röda tofsar i hörnen, annars kan du ha den som en paradhandduk och vika över kanten där uppe och sen göra en korsstyngsrand där uppe också...oerhört dålig beskrivning, men du kanske fattar? Har själv en hel kartong med broderiufon... få se om de blir klara nångång...

Elena sa...

Oh vilket jättevackert broderi. Den skulle säkert vara urfin inramad och upphängd på väggen!?