måndag 5 mars 2007

Mycket kiss i det här inlägget


Allt har liksom börjat lite snett idag. Som vanligt blir jag väckt påtok för tidigt av hundarna direkt efter att mannen gått på morgonen. Tänk vad jag skulle bli glad över en enda sovmorgon. Sen kliver jag i en kisspöl på köksgolvet när jag stapplat ner för att göra te och utfodra ihjälhungrande djur. Å vad mysigt! Efter att ha suttit som en zombie framför godmorgon sverige bestämmar jag mig för att ta i tu med lite saker, bla disken. Efter en blick på disken ändrar jag mig och fotar mina färdiga bytespulsvärmare istället. När jag ska lägga in dem i datorn försvinner de!! Det har aldrig hänt mig förut över huvud taget. Tröttsamt.

Nu tröstar jag mig (och er) med en vacker gammal tulpanbild istället. Jag måste ta mig i kragen och städa här, byta lite dukar och gardiner kanske, försöka pigga upp mig. Lyxa med en tulpanbukett kanske? Men först ska hundarna ut och sen blir det Doggy-spa, Meja luktar gammalt gubbkiss nämligen. Hon har en förmåga att vara i vägen när Charlie ska kissa. Mysigt igen! Mycket kiss i det här inlägget märker jag.

Jag hoppas att jag återkommer med lite gladare tongångar och lite trevliga stickrelaterade bilder till kvällen. Och mindre kiss!

Inga kommentarer: