torsdag 29 mars 2007

Loppisfynd

Jag gjorde ett äkta fynd igår på våran loppisrunda. Tre stycken 40g nystan med svensktillverkad kidmohair i en mycket tilltalande mullvadsaktig nyans. För 18 spänn! Yeay!
Dessutom hittade jag visserligen tråkiga men fullt funktionsdugliga knappar till min jacka, en rundsticka 4,5 och en fin planch med körsbär på. Mycket lyckat.
Garnet har redan börjat förvandlats till en tjock stor hålmönstrad sjal som ska fungera som ytterplagg vid varmare väder. Just en sån som jag har saknat. Fort går det också att sticka med det helt fantastiskt mjuka och lurviga garnet. Jag har observerat att det inte släpper ifrån sig täckhår heller, perfekt om man vill ha en ljusare tröja under utan att vara lika hårig som storfot sen. Jag är kär.

Idag ska jag jobba, slöjd på högstadiet, kul! Mannen har tagit med sig hundarna tidigt imorse till min mamma och det känns riktigt tomt här. Egentligen borde jag passa på och städa upp lite här eftersom L kommer hit sen på middag, (vi ska grilla lammkotletter, med couscous och kikärter till, mat som passar vårkänslor med andra ord) men jag känner inte för städning, jag vill bara sticka på min sjal och lyssna på popmusik.

Playlist 29 Mars 2007:
the Enemy 40 days and 40 nights
Timo Räisänen Fears no darkness, promised child
Evert Taube Balladen om Gustav Blom
Lily Allen LDN

1 kommentar:

antfarm sa...

Hej!

Vad avis jag blir på ditt fynd! Jag trodde inte det gick att göra sådana nu för tiden. Ska bli spännande att få se!