lördag 14 juli 2007

Mohairkoftan

Jag har en förmåga att se så bitchig ut på bild, därför fick den suddiga skrattande bilden vara med för att jag ska verka lite trevligare. Haha!
Vad kallas ett sånt här plagg på svenska egentligen? Bolero? Cirkelkofta? Jag kallar den för en liten raglanstickad kofta utan sömmar, men det låter inte så proffsigt. På engelska kallas det här för shrug har jag förstått men jag förstår inte varför, någon smart får gärna förklara för en liten gök. Hur som hellst så är den klar och cerise och fluffig och fin fin fin! Kanske får den en knapp till hösten när den ska användas (den är tokvarm) för det är lite mer praktiskt än brosch, vi får se. Garnet var en present från min UNDERBARA hemliga vän (som inte alls är hemlig längre) och jag är så tacksam och glad.

Här ser ni mitt sista hemlispaket, jag nästan svimmade när det kom en hel säck med garn i postlådan. Underbart fantastiskt morjärvsgarn. De vita ska kanske få någon rolig växtfärg det lila ska nog bli en flätstickad shrug efter mönster från garnstudio.
Det som är extra fantstiskt med min hemliga vän är att hon varit klockren varje gång, lila är nämligen en väldigt svår färg för mig, jag är allergisk mot så kallad "hårdrockslila" men tokkär i andra lila nyanser och den här är helt underbar! Den är mer djup i färgen i verkligheten men ganska sig lik ändå på det här blixtrade kortet.

Tack så mycket Agata! ( Ja jag vet att du är i sommarstugan utan uppkoppling och du ska få ett mer ordentligt tack vid tillfälle men ändå... :)

Nu ska jag fortsätta mitt brödbak, trevlig fortsättning på helgen!

5 kommentarer:

Åsa sa...

Den rosa koftan är urtjusig och du passar jättebra i den. Ha en bra dag.

Elena sa...

Du passar jättebra i den fina rosa boleron! Och vilket vackert leende!

Anonym sa...

boleron är supersnygg! går mönstret att få tag på?

Dödergök sa...

Tack så mycket!

Isabelle! Mönstret är mitt eget och finns bara i mitt huvud, synd nog men kul att du gillade det! :)

Anonym sa...

Vilken underbar rosa kofta. den passar dig jättebra.
/Johan