fredag 30 januari 2009

Jag och mina Morrissey-biljetter

Åååååååå Fredag, som jag har längtat! Den här veckan har varit galen (som så många före den). Jag längtar efter vårsol, popmusik och en enda perfekt rom och cola med rosa sugrör och glittrigt paraply. Istället tar jag 14is-spexiga toalettbilder med mina Morrissey-biljetter.
Ingenting blir gjort här hemma just nu, jag bara längtar efter måndag då snickarna ska komma och byta golv (ja ja vi får väl se om de verkligen kommer den här gången) och vitvaror. Hemmet förfaller och ingentig stickas. Usch! Nej till helgen blir det ändring på det, ikväll tror jag att jag ska börja på min rosa sjal bara för att få njuta av lite äkta stickyoga. Tänk att kroppen och hjärnan mår så bra av att flytta maskor från en sticka till en annan.

Hoppas att ni får en fantastisk helg fylld med det som ni bäst behöver och längtar efter mest! Jag ska hälla upp ett glas ekologisk a-fil och lyssna lite mer på Markus Krunegård. Det här blir nog bra ska ni se...

5 kommentarer:

fale artut sa...

Maskornas makt, den är stor!
Hoppas att det blir en bra helg!

Rosenvante sa...

Håll ut köket kommer att bli klart. Jag skulle få mitt badrum klart på 3 veckor (en evighet tyckte jag) men det tog 10. Hoppas konserten med Morrissey blir just så underbar som du önskar. Ha en mysig helg med dina vovar o stickning.

Oban sa...

Tänk att det är så underbart att bara få sätta sig ner och sticka några varv. Msn tänker inte på något man bara planerar hur maskorna och mönstret ska bli.
Du har en helt underbar blogg.Jag är ofta inne och kollar på den. Jag har även fått tips på en kofta som jag ska sticka.
Håll ut ,ditt kök blir färdigt med tiden då glömmer du hur lång tid det tog. Min man är hantverkare och för mig tar det inte lång tid att få renoverat, men jag hör ju när han berättar hur lång tid det tar för andra att få färdigt. Kök och badrum är det som tar längst tid att få klart. Det ska ju många olika hantverkar som ska till.
Sticka och njut. Här i Skåne blommar snödropparna i min trädgård. Det blir vår i år också ska du se. Trevlig Helg.

Blipp sa...

Just nu känns det lite inne att vara bipolär! Undrar när det blir coolt att vara i klimakteriet? Lite långsökt kanske, men man utgår ju liksom från sin egen hjärna om du förstår.....har gränslösa mängder av garn på golvet i vardagsrummet och det fortsätter att trilla in genom brevinkastet, behöver nog lite meditation. Gillar din Grynet look hälsningar från en som vet att frukt inte är godis.

Anonym sa...

Ska det vara okej att posa med konsertbiljetter så ska det vara Morrissey. :P