tisdag 27 januari 2009

Rosa drömmarIdag kom det rosa paketet. Bilderna är precis lika dåliga fast ändå olika. Charmigt nästan, men bara nästan. Jag längtar efter ljuset, just nu är det omöjligt att ta vettiga bilder vanliga vardagar.

Paketet var väldigt fint och rosa och luddigt iaf. Mohairen ska bli en stor fluffig vårsjal, förmodligen helt utan några som helst finesser, färgen räcker för att göra mig glad.

Ullgarnet ska bli smygmaskvirkade vantar, tillsammans med lite ljusrosa och orange, det kommer att bli som mums!

8 kommentarer:

Samtal från min trädgård sa...

Vilken färg som är den mest verklighetstrogna spelar ingen roll, de är hur som helst vackra!

Kristina H sa...

Håller verkligen med dig om fotoljuset, jag blir knäpp av alla trista blixtbilder eller suddiga inte-blixt-biler. Mer ljus, tack!

Blipp sa...

rosa o rött är så snyggt ihop, jag har en allie macbeal sjal i dom färgerna. jag har idag köpt ecoull för att sticka Din fluffiga basker! skall bli spännande. återkommer med kommentar.

Anna sa...

Vilket härligt paket! Prinsessigt fluffigt rosa, härligt! Är det inte en virknål med lampa också? Kan man inte leva utan...

Marika sa...

Rosa är fint!
Säger jag som stickar massor i rosa, bara för att jag kan.

emma sa...

tjena, du har en utmärkelse på min blogg :) tack för alla sköna inlägg och bilder och för massor av inspiration av allt snyggt och galet du gör!

Kristina sa...

Det hopplösa med ljuset har jag börjat trixa med i fotoprogrammet numera. Ibland blir det riktigt bra. Jättehärligt i vilket fall med rosa garner!

Dödergök sa...

samtal från min trädgård! ja rosa är fin fint, bilden utan blixt är mest verklighetstrogen i färgerna men den är väldans suddig.

Queen Mudd! Snart kommer ljuset, det är nästan så att man känner det dag för dag. Vi kan inbilla oss det iaf. :)

Stickning, Kärlek och KBT! Rosa och rött och orange är finast ihop, tänk att så många tycker att det inte passar ihop. Vad kul att du ska göra min basker, hoppas att det blir fint.

Anna! Inte mindre än två virknålar med lampa var det i paketet. Jag gillar dem men garnet jag beställde var lite för tunnt för dem, bäst att beställa fler med andra ord. :)

Marika! Rosa är finast egentligen men jag har inte stickat så mycket rosa så jag tyckte att det var dags att ändra på det.

Emma! Tack så mycket för utmärkelsen, jag blir alltid glad om jag kan inspirera någon och göra någon glad.

Kristina!Jag orkar inte trixa så mycket, jag vill att det ska bli fint på en gång!Jag vill att det ska vara Majmornar nu på en gång!