tisdag 19 januari 2010

Jättetrött är det nya svarta

Idag har jag hunnit med allt möjligt, åkt av vägen på väg till nya jobbet, svammlat en massa om greker och romare, ätit thaimat med vännen L, gått med i mitt livs första Ravelrygrupp och diskat hur många diskmaskiner som helst på mitt gamla jobb.

Hela tiden har jag varit jättetrött, jag är jämt jättetrött, jättetrött är det nya svarta liksom.
I natt när jag inte kunde sova listade jag alla mina sjalgarner och vilka sjalar jag skulle kunna sticka av dem i huvudet. En dag med bättre fotoljus ska ni få se mina garner och idéer. Idag får ni se min nästan färdiga Citron i handfärgad ullkashmir från sannsticks. Rester från min Aolean från i våras. Jag älskar det här garnet, så underbart mjukt och gosigt att sticka med. Kanske får mamma sjalen om hon vill ha den, kanske behåller jag den det får framtiden utvisa. Just nu är den en perfekt trötthetsstickning, bara varv på varv i slätstickning. Fina mjuka gosiga lila varv...

11 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Det verkar som både du och bilen klarade av avåkningen och det gillar jag.
Grabben är hemma mötte skolbussen efter vägen och gled ner i diket och även han och bilen klarade sig.
Visst är det tur att det finns diskmaskiner? :-)
Sjalen ser skön ut.
Här har du också en som är ganska trött, men det har varit lite mycket här och sena kvällar så jag skyller på det.
Hoppas du får sova gott inatt.

Maria sa...

Just nu är jag som i koma. Varje dag! Brukar alltid vara så den här tiden. Ljuset gör mig inte piggare. Borde egentligen gå i ide hela januari...men det går ju inte för sig =)
Beundrar dig som orkar sticka så mycket fastän du är trött, det gör du bra!
Tack för din fina kommentar hos mig, gladglad!!

Unknown sa...

Vilken tur att allt gick bra.
Jag är sååååå sugen att sticka den här sjalen,men den får vänta tills jag kommer hem efter alla mässor. Underbar färg. Jag trodde att det var bara jag som var trött det känns skönt att det finns fler än bara jag.Hoppas du får sova gott inatt.
/Gina

Janette Millbom sa...

Jag som trodde Citron var det nya svarta? ;-)

Hoppas du blir piggare snart. Chi-san har hjälpt på mig, men kostomläggning och träning sägs ju oxå ha effekt. Det ska jag prova härnäst ;-)

Ann-Marie sa...

Nu gäller det att hitta sätt att spå ut de sista reserverna med. Sticka är väl bra! Vad fin di Citron verkar bli. Jag har bestämt att det ska bli mitt Ravelympics-projekt men jag blir nästan otålig och vill komma igång nu. Ha det bra! Ta på sockor och sjal, lyssna på en god bok och sticka!

Anonym sa...

Ja jädrar vad snygg din citron blir! Önskar jag kunde sticka på engelska jag med.. Nu funkar det knappt ens på Göteborgska ;) knappt ens det då jag aldrig blir färdig med nåt!

Du är en fantastisk stickerska helt enkelt. Ville bara du ska veta det!

Hälsningar Annika

AnSa sa...

Vilken murrig färg... skulle jag vara du skulle jag nog spara den (på ett synligt ställe) tills hösten kom...Men det är långt tills dess iofs...så använd den flitigt! (när den är klar såklart :))

Susanne sa...

Bara en tanke...Har du funderat på om du kanske har fel på sköldkörteln. Jag själv var nämligen otroligt trött (gick omkring som i en dimma och hade nog inte orkat bry mig ens om jag blivit påkörd) dessutom frös jag som en tok. Gick till doktorn, lämnade blod och påbörjade medicinering. Hur enkelt som helst och har defenitivt mer energi nu.

Anna sa...

Ser superfint ut! Var hittar man mönster till en sådan sjal?

Ulrika sa...

Jättetrött is the new black, jag håller helt med! Jag brukar också ligga och fundera på nätterna, över projekt och över hur jag ska hinna med dem. Hur ska man hinna allt kul man hittar på om nätterna?

Annika sa...

Jättesnygg! Jag blir också sugen på att sticka en sån!