lördag 23 januari 2010

Lugn Lördag

Vad med kommentarer jag fått, svar kommer jag lovar, ni som väntar på mailsvar ska också få det idag. Jag tar en lugn och långsam lördag idag. Stickar och dricker te, tittar på skidor och planerar en lång hundpromenad.
Till er som oroat sig för min hälsa vill jag bara säga att ni är jättegulliga men egentligen är det ingen större fara med mig. Jag har tagit en massa prover och det är inget fel på mig. Jag har ett uselt imunförsvar sen barnsben och jag är trött av den enkla anledningen att jag sover för lite. Jag har det lite jobbigt med logistiken för tillfället, det är inte alltid så lätt att få ihop det där vi kallar livet men som egentligen kanske inte är så viktigt när allt kommer omkring.

Någon har frågat om mitt nya jobb också, jag avslutade ett skapligt fast jobb före jul och är tillbaks i vikariesvängen igen. Just nu undervisar jag i konsthistoria på en helt ny skola (jag har en vecka kvar med det) och det är superkul men lite ansträngade med allt nytt. Samtidigt tar jag alla jobb jag kan på min gamla skola och jag hoppas på lite mer jobb där i februari för jag saknar mina barn.

Ja det var den lägesrapporten det, nu tillbaks till skidor och te.

Ja just ja lite ny stickning har jag ju pågång också. Selbu modern i Visjögarn och Lucca fino.
Den mycket minnesgode kommer ihåg att jag la upp till en likadan i drops alpacka förra sommaren men den repades snabbt upp eftersom jag hatar att sticka flerfärgsstickning i alpacka, den blev alldeles för stor också. Det här är något helt annat det men det återkommer vi till så småningom.
4 kommentarer:

Frugan sa...

Hej Dödergök!

Tittar in på din blogg dagligen och älskar allt du gör! Jag har faktiskt ännu en fråga, vad har du för kamera? Är lite inne på att köpa en ny och du verkar alltid få till så bra bilder tycker jag =)

mvh
Sara/Frugan

Dödergök sa...

Frugan! Först och främst tack så mycket för din kommentar, läste på din blogg att du är sjuk och hoppas att du blir frisk snart.

Jag har en Panasonic Lumix DMC FX55, det är en lite dyrare men ändå väldans prisvärd liten kamera som tar fina närbilder framför allt. Jag börjar önska mig en systemkamera men den här duger bra så länge. Jag är ingen fotograf eller kameraexpert men jag gillar verkligen den här och jag köpte den för att min syster har modellen innan och jag tyckte om den.

Carolina sa...

Hej!

Du har en award att hämta hos mig!! :) för du är så himla bra!!!

Ulrika sa...

Det där med att få ihop "livet" med allt det andra, ja, det som väl också är livet, det är minsann inte lätt, det vet jag också. Jobba, jobba och sen ska tid finnas över till det man tycker är det roligaste, att skapa och sen på det, socialt liv... Icke lätt.