fredag 8 januari 2010

Saknad

Jag har tappat dygnsrytmen helt. Jag har alltid väldigt svårt för att sova och jag är ofta mycket trött men när jag är sjuk slår det liksom alla rekord. Jag tappar tråden, går och lägger mig vid två, somnar vid fyra och vaknar igen vid sju inte konstigt att jag blir trött och ledsen. Just nu är jag lite av varje, jag längtar efter min familj, mannen och hundarna. Bilderna är från dagen före nyårsafton tror jag, det var iaf kallt och sol. Imorgon ska jag banne mig gå ut en stund, om så bara för att andas lite.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kläd dig varmt och ut och rensa näsan i den kalla vinterluften.Det brukar vara det bästa för att få bort förkylningsbaskeluskerna!En varm kopp vatten med honung,citron och riven ingefära är inte heller så dumt efteråt.Krya på dig nu.
Kram/Ella.

Anonym sa...

Du låter lite som jag gjorde för några år sen. Jag kollade upp ämnesomsättningen som var för låg. Med medicin blev depressionerna färre och jag piggare, mindre frusen och allmänt bättre.

Lina sa...

Ja det är viktigt det där med luften, att känna att man gjort nåt. Ibland är det skönt med dagar inne, kravlösa, men sen när man nästa gång går ut brukar det alltid kännas så välbehövligt.
Krya på dig igen.
/Lina

Maria sa...

Jag har också ofta svårt för att sova, men har lyckats riktigt bra under lovet. Nu när det är dax för vardag igen blir nätterna korta igen.
Hoppas att du kryar på dig snart! Låter skönt att få lite luft. men det är svinkallt nu. Minus 30 ungefär här hos oss.

karin sa...

hej, jag har hittat din blogg via någon annans och tycker den är så bra att jag återkommer gång på gång. så spännande att se dina stickningar.
jag har länkat till dej på min blogg och hoppas det är ok.
sömnproblemet mitt är att jag vaknar sååå tidigt 04-05 och kliver då upp pigg som tusan men när kvällen kommer då är jag slöare än slött.
frisk luft brukar ju pigga upp...
hoppas det blir så för dej.
K.

I am the crative junkie sa...

Har ett bra tips. Testa TFT. Tanke Fälts Terapi. Man kan behandla allt möjligt och det är helt drogfritt. Kolla in på www.tftpedagogerna.se

Min svåger jobbar med det och han behandlar just nu en nära vän till mig.

För övrigt vill jag bara säga att jag tycker mycket om din blogg.

Anonym sa...

Säger bara krya på dej!
Iréne JB