måndag 4 januari 2010

Som ett utsnytet äppelmos

Det nya året börjar precis som många andra före det. Jag är jättesjuk. Jag bara hostar och nyser och fryser och snyter mig. Inte direkt vad jag hade tänkt äga mig åt på jullovet men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Mellan snytningarna och nysnigarna stickar jag på mina Harika-strumpor. Jag är förbi hälen på den andra nu och det är fortfarande så kul att se hur varje varv byggs på. Synd nog är de för smala och långa för mig men jag vet vem som ska få dem och jag tror att hon kommer att bli glad. Jag ska göra ett par till mig själv med 2,5:or och lite annorlunda tå, förmodligen i en grön färgställning.


Det är så vackert ute nu och jag längtar verkligen ut i solen och snön men istället blir det soffläge med rödsnuten näsa.


Se bara så vacker jag är!12 kommentarer:

Lina sa...

Ja fy fan för att va sjuk!
Men jag beundrar dig som orkar göra så fint mellan snytningar och hosta. Jätte fina sockor och vantarna nedan blev ju super.
Krya på dig!
/Lina

Katarina sa...

Krya på dig!

Anna sa...

hej hej är också sjuk, fy fåglarna. sockarna är jättefina liksom vädret ute, krya på dig!

Knit A Little sa...

Visst känner man sig snygg och fräsch? ;P

Susanne sa...

Jag tycker du är fin ändå, förkylning till trots och sockorna likaså. Krya på dig!

Blipp sa...

Supersnygga strumpor.

Rut och Signe sa...

Vet hur det känns. Har precis passerat detta stadium och är nu på bättringsväg. Sockorna är underbara. Försöker hitta mönster på ett par själv för att påbörja stickning av sockor. Krya på dig!

Luuucy sa...

Krya på dig, hoppas du blir frisk snart, så trist att vara sjuk! Vill passa på att tacka för din fantastiska blogg, inte alltid jag skriver kommentarer men älskar att läsa om dina projekt och se alla fina bilder. Tack för all inspiration du delar med dig av! :)

Marika sa...

Den titeln är nästan som vi brukade säga nere i Västergötland.. Fast där hette det "utsketet äpplamos", kanske lite lägre nivå på det... ;)

Krya på dig!

Jullan sa...

Krya på dig!!
Gillar verkligen både sockarna och vantarna!! Väldigt smart med dubbla vantar!! Själv håller jag på med fingervantar, men tyvärr får sticket vila ett tag eftersom jag har fått värk i min arm. Jag lägger till dig på min blogglista, hoppas det är ok!

God fortsättning!
Juliane

Linda sa...

Krya på dig <3. Skönt att du klarar att sticka iaf.

Ulrica sa...

Snygga sockor! och fina Fiddle-vantar.

Krya på dig!