torsdag 2 september 2010

Ett helt annat inlägg

Egentligen var jag så här glad innan jag hämtade posten...

Det här inlägget skulle ha handlat om någonting helt annat. Ett glatt tacksamt inlägg om allt som är bra och fint just nu. Jag hade tänkt ut allt, till och med rubrik och bildtext, det bara kom till mig under morgonpromenaden.

Sen hämtade jag posten och helt plöttsligt är ingenting glatt och fint längre, helt plöttsligt är jag bara arg och vansinnig.

De flesta som läser min blogg har nog på känn att den här göken är rödare än rödast och står vänster om vänster, men snälla bloggläsare om ni så är moderater, kristdemokrater eller folkpartister; lova mig att ni går och röstar på era partier så att inte sd kommer in i riksdagen! För om de nu skulle göra det skulle det vara lika pinsamt för Sverige som när ny demokrati gjorde det. Och det gott folk var jävligt pinsamt.


23 kommentarer:

Stiko Maria sa...

Jag håller med dig fullständigt! Jag har den största respekt för de flesta politiska tillhörigheter - lite omväxling är bara bra för Sverige! (Hemska tanke om alla hade samma åsikt om allt. Jämt).
Men! Sverigedemokrater, Nationaldemokrater osv har inget att hämta hos mig. Så jag är med i din uppmaning - rösta!! Så vi håller typerna borta. :)

Vickan-Pickan sa...

Amen to that, det finns få saker jag föraktar så mycket som Sverigedemokrater. Förutom deras värdelösa skitpolitik är ju hela namnet fel; sverigedemokrater; de är inte demokrater och de står då inte för det som jag tycker är Sverige.

Vickan

herr avig / mr purl sa...

HEJA!

Eva i Halmstad sa...

Lovar

Garntrollet sa...

Självfallet! Jag har skickat "åter avsändaren" till en en massa partier som jag inte har bett att få någon propaganda hemskickat från.

Annas Alster sa...

Japp ska göra allt som står i min makt! Sverigedemokraterna har jag inget tillövers för.

Clara sa...

Självklart! Jag har faktiskt röstat idag, och det var INTE Sd kan jag lova. Det var faktiskt mer vänster än vänster min röst gick till :)

N* sa...

Vi står på helt olika sidor när det gäller befintliga riksdagspartisympatier, jag är inte det minsta röd...
MEN jag står helt och fullt med dig angående SD. Det vore sannerligen en skam om de tog sig in i riksdagen! Lovar på heder och samvete att aldrig aldrig aldrig rösta på dem!

Nattugglan sa...

Känner dig inte men håller fullständigt med dig.
Dessutom är Tomten också röd:-)

Susilull sa...

Håller med dej! Vi måste hålla SD borta! Jag har inte fått någon propaganda från dem, de är tack o lov inte aktiva (iaf inte synbart...) i min kommun.

Manduzana stickar sa...

Jag är också rödare än rödast (dessvärre inte min sambo:p) och tycker att det är helt bedrövligt det här! Det får bara inte hända att SD kommer in i riksdagen!

Maria sa...

Ja, att rösta är ju jätteviktigt! Och även om det parti man röstar på inte får flest röster, så kan man ju bidra till att inte FEL parti får för många!
Maria

agata sa...

Word!

Ruta Ett sa...

Instämmer!!

Linda sa...

Som en väldigt röd till en annan väldigt röd håller jag med dig till fullo! Jag pendlar mellan illamående och skitförbannad när jag hör/ser SD:s (och andra dylika brunsvarta typer) uttala sig...

mammalito sa...

Självklart röstar jag och naturligtvis är det vänster om vänster...

Morgana sa...

Håller med dig alldeles fullständigt!!!

Timeout sa...

Självklart! Jag är på samma sida som du!

bokstickan sa...

Underbart inlägg! Självklart ska jag rösta och propagandan från sd ligger långt ner i sophinken.

Ditte sa...

Ja, I må virkelig holde (den røde) fanen højt!
I Danmark har Dansk Folkeparti desværre alt, alt for meget at skulle have sagt! Selv socialdemokraterne og til dels Socialistisk Folkeparti har ændret kurs til det værre på indvandrerpolitiken.
Jeg skammer mig over at bo i et land som er så vældigt fremmedfjendsk - og næsten også over at være dansk.

Pysselfarmor sa...

Ja absolut så att inte "dessa" får in en fot..... Begriper inte alls hur de kan få gehör för sina idéer - för mig fullständigt obegripligt!

aliel sa...

Tillsammans är vi starka!

Viffla sa...

Bra skrivet! Jag vill inte komma ihåg mitt första val som det då SD kom in i riksdagen...