fredag 29 januari 2010

Fredag, sweeeeet!Det är en bra dag idag bara så ni vet. Jag fick en fin present med posten igår från fina Ulrika och nu har jag minsann också en Rose red basker fast en grön och den passar mig som handen i handsken. (Tack tack tack!) Min Selbu modern passade mamma perfekt och ett jobb jag inte ville ha blev till ett annat som jag älskar. Solen sken på lunchen och helgen är öppen och helt utan måsten. Nämnde jag att det är en bra dag idag?
9 kommentarer:

Humlan sa...

Helt klart en bra dag!
Fina bilder!
Ha en bra helg också!

Efwa - Medea sa...

Visst är det härligt med bra dagar! Vad fin din gröna rose red är!

Ulrika sa...

Å vad roligt att den passar så bra och att du trivs i den, vad glad jag blir! Härligt att den blir använd, här har den bara legat i garnskåpet sen den blev färdig.

Fina bilder! Härligt att att ni har ordentlig vinter här i "södern" också, jag vet hur mycket du vill ha det.

Kraam!

Linda sa...

Vad härligt att höra att du hade en bra dag igår. Jag hoppas det håller i sig över helgen. Tur att vi får lite bergstoppar med jämna mellanrum =).

Anonym sa...

Ja lite sol på lunchen kan lyfta vilken dag som helst nu när man är svältfödd på solsken, känner jag :)

Mimmi sa...

Jag har en award till dig och din fantastiska blogg =)

Kristina sa...

Varför inte en grön rose. Alltfler blommor avlas ju fram i gröna varianter. gröna nejlikor, krysantemum, tulpaner etc. Dags för gröna rosor!

Kristina sa...

Varför inte en grön rose. Alltfler blommor avlas ju fram i gröna varianter. gröna nejlikor, krysantemum, tulpaner etc. Dags för gröna rosor!

Maria sa...

Fin modell på den stickade baskern. Jag provade stickade baskrar med jättefina mönster av Anne Norin på Designtorget, men den modellen gjorde att jag såg ut som en svamp. Den modellen du visar är bra!