måndag 25 januari 2010

Skeptisk var ordet, sa Bull
Okej. Hum. Jaaaa. Vad säger man? Jag är fortfarande skeptisk till min Selbu modern. Den är jättesuper fin, men kanske inte på mig. Jag är ovan med den här modellen på mössa, är ju mer än baskergök. Men jag ska ge den en chans till, ska klippa mig och sminka upp mig och sluta menssura sen ska jag ta riktiga FO-bilder. Sen kommer domen.
Färgerna är hur som helst helt fantastiska ihop och den är lika mjuk som en valpmage och jag tror att min mamma skulle gilla den om jag nu bestämmer mig för att inte göra det. Nu tror jag att jag ska sticka matchande halvvantar av garnet som blev över. Återkommer som sagt med info om mönster och stickor. Ciao!


16 kommentarer:

Paulina sa...

Det är så roligt att man stickar samma mönster så olika. Min blev baskrig och fluffig. Men jag stickar å andra sidan jättelöst. :)

Sonja sa...

Helt underbara färger ...

tyg o tuva sa...

Hej! Jag skulle jättegärna vilja veta hur du gör när du blockar olika typer av plagg? Jag skulle bli jätteglad för tips! :)

Unknown sa...

Underbara färger...
/Gina

maria carlander sa...

jag tycker att du var jättesöt i den :) men jag känner igen känslan att som baskermänniska plötsligt se sig själv i en tajt mössa och få en chock och obehagsvåg av all avsaknad av fluff och volym runt huvudet^^

Anonym sa...

Hej!
Håller med om att din Citron verkligen är du! Den skulle nog vara ganska mycket jag också... Vart hittar man mönstret (du har säkert skrivit det). Jag panikstickade en lila sjal till lördagens fest, men en lila Citron skulle vara så mycket snyggare än det jag åstadkom på 5½ timme.
Du är fin i mössan, man ska bara vänja sej. Själv har jag kort hår vilket gör att allt mitt hår försvinner. Har dock en lång snedlugg som jag brukar försöka dra fram för att visa att jag faktiskt har hår:)
Iréne JB

Unknown sa...

Jag har skickat dig en utmärkelse som finns att hämta på min sida eftersom jag tycker om att läsa din blogg.
Kram Gina

Tyg och otyg sa...

Den var väl jättefin! Tycker att du ska behålla den, den passar dig! :)

Lisas garnkorg sa...

Superläcker färgkombination!

JoyfulKnitting sa...

Jättefin!
När du inte skapar underbara garnkreationer tycker jag att du ska börja skapa ett nytt språk - du har ju helt fantastikt träffsäkra formuleringar. Skrattar och ler när jag följer din blogg :)

U9 sa...

Fargene er flotte, men jeg ville aldri ha kommet på den kombinasjonen på egenhånd :-) og så beskrivelsen: mjuk som en valpmage. Jeg kjenner helt hva du mener. Deilig!

Lina sa...

Jag tror att jag också skulle gilla den;)
/Lina

Sju sorters garn sa...

Den passar ju jättebra på dig, och vilka härliga färgkombinationer du kommer med, gillar!

ANNEPÅLANDET sa...

For en utrolig flott - og uvanlig - fargekombinasjon!
Jeg blokket min selbu modern så den ble en basker - vasket den og puttet to pasta-tallerkener lagt mot hverandre inni og strakk lua rundt den. Så lot jeg den tørke der - og vips, så var det en basker!

teresa sa...

Ljuvliga färger o fin till kragen. Gillade ditt nya ord - "menssura" - var tvungen att läsa om flera ggr innan jag förstod...

Elanit sa...

Har samma problem som du med den mössan... synd, för den är väldigt snygg!