lördag 16 juni 2007

Hej hej sommar!

Det känns lite sommarslött här i bloggen för tillfället, kanske har det något att göra med gårdagens kafferep. Kanske har det att göra med alla sena bad och fiskekvällar den här veckan.
Men jag stickade en bra bit på bytessockan igår där ute under äppelträdet tillsammans med Å.

Bara foten kvar som ni ser, inte illa. Det känns bra att vara ute i god tid med mina bytesgrejer, under tiden som jag stickar till andra går jag och grunnar på den där svarta mohair tröjan/koftan/boleron som jag vill göra till mig själv. Vi får se vad födelsedagspengen räcker till. En äppelgrön linsjal, liknande den jag stickade till min hemlisvän vill jag också göra innan sommaren är över. Å och jag besökte stadens tygaffär igår och jag hittade ett enda tyg som jag skulle kunna tänka mig mitt sommarprojekt, jag slår nog till med 50-tals romantiskt bäck i bölja när lönen kommer. Men vore det inte alldeles väldigt fint med en vit spetsmönstrad kofta till pastellrandig liten sommarklänning? Jo det vore det, eller kanske en rosa.

Nä nu vankas fetaostpaj och sen ska jag baka ut mina limpor, slutbloggat för den här gången!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Tack för en mkt trevlig blogg! Du skriver så inspirerande och jag blir både pysslig och "grön" om fingrarna när jag läser den. Och visst hinner man med mycket om man bara prioriterar det som är viktigt... Sen är det bara vi själva som kan avgöra vad som är viktigt för just oss! =0) Man man kan konstatera att det finns en massa onödiga måsten som inte berikar ens inre liv!
Fick länken till din sida genom min dotters blogg - hon har stickat dina vantar!
Hälsningar
Yllet Kajsas mamma

Anonym sa...

Vilken underbar sommar-bild! Jag kan riktigt känna smaken av jordgubbarna!

Dödergök sa...

Tack för värmande kommentarer! Alltid kul att kunna inspirera någon, det betyder ju att jag måste skärpa till mig och inte vara så sommarslö i mitt bloggande! :)