måndag 4 juni 2007

Pörrrl pörrl, nitt nitt

Jisses vad lång dagen blir när man kliver upp 05:15. Så lång att man faktiskt hinner med en hel del "pearl, pearl, slip slip knit". Mina sockor ser inte alls ut som de gör på bilden på Knitty. Jag undrar om det bara har med den randiga garnet att göra eller om jag är lost in translation. Snart är jag nere vid hälen det ska bli ytterst spännande. Men för att citera en känd präst " Man kan inte göra fel man kan bara göra annorlunda".
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar göra om den här proseduren imorgon igen.
Godkväll från en mycket trött gök!

5 kommentarer:

Yllet sa...

Spelar ingen roll om det inte ser ut som på bilden för jag tycker det blir skitsnyggt! Att garnet "randar" tycker jag inte blir så framträdande eftersom det är så mycket "mönster". Ser mer flammigt ut bara, snyggt!

Elena sa...

Det ser jättefint ut tycker jag också!

agata sa...

Haha! "Man kan inte göra fel, mankan bara göra annorlunda" ska jag sno som motto till mitt liv!

Jag tror de blir jättebra!

Dödergök sa...

Tack för era uppmuntrande kommentarer, har inte vågat mig på hälen än den får nog mogna lite till, jag återkommer i ämnet!

Ilsefin sa...

Det ser ju ut att gå utmärkt med utrikiskan! Är övertygad om att hälen går bra den också! Men visst blir man lite knäpp av att sitta och och "rabbla" på engelska!? Mamma fnissar varje gång hon gör omslag på engelska "ja, men det känns så löjligt att sitta här och säga 'yo' hela tiden, som om jag försökte rappa eller nåt".

(yo är förkortning för Yarn Over vilket betyder omslag)