lördag 23 juni 2007

Presenter och sockor

Jag har fått presenter, fast det är veckor kvar till min födelsedag. Fin fina presenter, tyvär har jag ingen kamera för tillfället så ni får tro mig när jag säger det.
Å kom hem från Norge med fräcka dödskalleprylar och fyra nystan Rauma Finullgarn, två grå och två underbart ljust olivgröna. Jag riktigt njuter av att sitta och klappa på dem.
Jag har en idé om benvärmare med organiskt mönster till hösten, kanske murgrönsslingor.

Jag har beställt en födelsedagspresent till mig själv också på adlibris. "Sticka romantiskt, modernt och kvinligt" av Lene Holme Samsoe. Jag har läst i flera bloggar om den nyligen och tänkte att då slår jag till, fattigdom och missär till trots man fyller ju bara år en gång om året.

Jag har börjat på sockor i mitt underbara fuchsiafärgade opalgarn också, jag kunde inte hålla mig. Jag såg att Joanna (http://joannasstickaventyr.blogspot.com) stickade så otroligt fina bladmönstrade sockor så jag la upp till ett par zokni socks jag med. (Mönster finns här: http://www.pepperknit.com/patterns/zokni.html ) Ett till sockmönster på engelska alltså, och det här verkar flyta på riktigt bra, vi får se hur det går när jag kommer ner till hälen eftersom jag förstorat mönstret med en mönsterrapport.

Nu ska jag klä på mig finkläder och gå på midsommargudstjänst i regnet, precis som det ska vara. God fortsättning och så vidare.

Inga kommentarer: