torsdag 21 februari 2008

Tack!

Jag vill bara tala om att jag är lite kär i min hemliga vän för tillfället. Jag har fått det finaste paketet ni kan tänka er. Jag känner mig hedrad och väldigt glad. Ett underbart färgkordinerat waldorf-lila/rosa paket med någonting för alla sinnen. Rågkross från saltåkvarn (mitt favoritmärke!) 2 nystan bomulls/bambugarn, ett lila och ett rosa och ett nystan mjuk lyxig ljungfärgad mohair. Bilder kommer. (Kameran ligger nu så fint på vårat postställe och kommer därmed att hämtas ut på tisdag....morr morr att jag ska vara en sån klant och inte förnya mitt leg...)
Jag tror att de här garnerna ska sparas till pulsvärmarklubbens kommande mönster, tillvidare sitter jag bara och gosar med dem.
Tack så mycket gulliga gulliga du! (Vem du nu är.)


Yll o Tyll paketet kom också idag. Jag har köpt rosamelerat fabel till kommande sock-klubbs-sockor och underbart fantastiskt ljustolivgrönt muskat till systersonens tröja. Hoppas att jag hinner och hoppas att det räcker. Jag är så glad att jag valde den där färgen. Som balsam för själen att vila trötta ögon på.

Trötta öron vilar ut med Lykke Li idag. Bara så att ni vet.

2 kommentarer:

Sillen stickar sa...

Dito kära dödergök!
Din blogg inspirerar och gör mig glad.
/Cilla

Anonym sa...

Vad bra att man kunde göra dig lite kär =)