lördag 15 mars 2008

Fiskbensmönster och krispiga citrusfärger

Så här ser tröjan till lille W ut nu. Färgen är underbar och garnet är mysig att sticka med men mönstret är inte jätteroligt. Fast jag stickar på framför tv:n. Trägen vinner.
Jag skulle vilja pigga upp mig med en liten rolig stickning. Jag har ju inte stickat något av pulsvärmar-klubbens marsmönster än men jag funderar på att göra ett par korviga pulsvärmare av de här resterna. Fast jag måste sticka lite till på tröjan först.
Tillsvidare piggar jag upp mig med lite färg i köket.
Nya påskliljor i fina etsade glasvasen.

Jag älskar citrusfärger, särskilt tillsammans med mörkblått och krispiga linnedukar. Just nu har jag en utav mina absoluta favoritdukar på köksbordet. En halvlinneduk (bomullsvarp och lininslag) i jämtlandsdräll med inslag i en varm sandfärgad ton. Ett totalt fynd, 10 kr på Röda Korset. Ibland har man tur. Jag är lite sugen på en loppisrunda, men idag blev det ingen. Meja är höggravid och bebbarna kan komma när som hellst så vi lämnar inte henne ensam någon längre stund. Men loppisarna ligger ju där de ligger och någon panik har jag inte.

Nu ska jag ägna bomullströjan lite uppmärksamhet igen samtidigt som jag avnjuter ett av den här vinterns sista längdskidlopp på tv.

Lyx!


5 kommentarer:

emma sa...

Men åh, jag tror jag måste gå och köpa citroner!!

Anonym sa...

Hej Dödergök, jag är tillbaka nu. Och jag bara MÅSTE löpa orange garn. Hur stavar man det förresten (oranscht). Nå, du vet vad jag menar. Jag älskar "oranscht"!

Nettan sa...

Ja dom korvmuddarna blir fräcka. Du har alltid så härliga färgval.

Frida sa...

Visst är det härliga färger på Citrusarna. Just nu är jag så nyfiken på hundvalparna så jag går in här flera gånger per dag och klickar mig vidare till Gökungarna om det inte står nått här. Är så nyfiken! Hoppas det går bra!

Dödergök sa...

Hej på er! Ja visst blir man lycklig av citrusfärger?! Citroner är mycket billiga och underskattade inredningsdetaljer. :)