lördag 29 mars 2008

Nya fynd och en liten ny stickning

Jag vaknade i morse och var sjuk igen. Jag tänker inte beklaga mig mer än så men för att trösta mig själv la jag upp till och stickade resåren på Aprilsockorna. Oh vad fint, nu känner jag mig ännu mer motiverad till att sticka klart sjalen.
Jag har varit på ytterligare en loppistur också, den här gången lite längre bort och tydligen växer fynden med avståndet. Den här gången kom jag hem med, 6 stycken hemvävda linnehanddukar i spetskypert med rött monogram (10 kr styck!), en hjärtformad kakform, 3 gula Nittsjö assietter som hör ihop med de nio jag redan har fått av min mormor (de var en lysningspresent till min mormor och morfar, superfina om du frågar mig) och en broderad påse med praktiskt budskap.
Närbilder av mina fynd och liten tjuvtitt på den nya stickningen.

3 kommentarer:

Bland garnnystan och sytråd sa...

Det är bara att gratulera till dina loppisfynd. Jag tycker själv att det är urkul med loppis. Det är en härlig känsla att komma hem med sina fynd. Alla kan inte förstå den känslan utan tycker att det är gammalt skräp!!??? Kan inte förstå detta! Jag sydde hjärtan häromdagen , ett blev av mammas och pappas gamla monogram på lakan. Kul med återanvändning.

Anonym sa...

"Nämen inte är du väl sjuk igen, nu måste du börja äta KÖTT! Då blir du frisk!" Precis så skrev min farmor på ett vykort till mig då jag hade lunginflammation. Det är därför det enda rådet vi i vår familj ger då nån är sjuk... på skoj alltså. Vilka fina loppisfynd du har gjort, nu blev jag riktigt sugen på en loppisrunda, har inte varit på en på flera månader. Kanske får du se om jag gjort några fynd myself till veckan.

Dödergök sa...

bland garnnystan och sytråd! Visst är det något speciellt med fynd?! Fast om jag ska vara ärlig så är nog det mesta skit på en loppis, men man får vaska ut guldklimparna! :)

Lisa! Å Lisa om det ändå vore så lätt! Då skulle jag börja varje dag med en flintastek! :)