torsdag 13 mars 2008

Lunchbloggning

Jag känner mig lite offside för tillfället. Jag jobbar mer än vad jag brukar göra och det är både jätteroligt och jobbigt. Men mest kul den här veckan faktiskt. När jag inte jobbar sover jag eller planerar lektioner så det blir inte så mycket stickat. Men bakstycket på systersonens tröja blev färdigt igår kväll och jag hoppas på lite stick-ork ikväll igen.
Annars kretsar mycket kring den gravida hunden just nu, vi tror och hoppas på förlossning tills helgen. Det skulle vara skönt om det satte igång när både mannen och jag är hemma. Än så länge lever de och mår bra där inne i magen iaf.
Nu när jag kom hem på lunchen hade jag fått ett gulligt kort från min hemlis där hon (?) frågar om jag drömmer om någonting speciellt i mars.
Drömmar har jag ju alltid. Jag föll handlöst för den gröna spetssjalen i nya nummret av Knitty. Garn har jag men ingen skrivare så hemlisen får gärna skriva ut mönstret om hon vill! ;)
Annars drömer jag färgglada drömmar som vanligt.
Bla. drömmer jag om; det här och det här och varför inte det här?
Sockgarnet från Noro är jag väldigt intresserad av, gärna i någon färg som både innehåller rosa och grönt. Någon som vet nån webb-butik som säljer det för övrigt?
Men låt inte de här önskningarna begränsa dig, det är lätt att få mina drömmar att slå in bara så att du vet! :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Från USA kna man beställa Noro sock. Bland annat från:

http://www.yarnandfiber.com/catalog/kureyonsockyarn.php?cPath=22_40_1045

Jag har inte beställt från dem, så jag vet inte om de är ok. Men det borde de väl vara?

Efwa - Medea sa...

Visst är den gröna sjalen underbar! Jag har inte garn men mönstret... *bättre det vore tvärtom*

Unknown sa...

Hej, www.hamiltondesign.biz är nog noros sverige importör?! En korkad fråa men var köper man KNITTY? Eldstickan ;o)

Anonym sa...

Jag har beställt Noro sockgarn från Yarnandfiber och de är toppen! Eftersom garnet inte finns i Europa ännu så får man handla från USA fram till hösten när det skall komma till Sverige.

Eva i Halmstad sa...

Jag är så spänd på att höra hur det går med valparna.
Väntar...
Eva.

Dödergök sa...

Ulricha! Jag handlar aldrig från utlandet, inte av princip eller så utan av lathet och vana tror jag. jag får vänta tills Noro sock dyker upp i sverige.

Medea! Helt fantastisk sjal, jag ska sticka den i lace-garn från handpaintedyarn i färgen "mustard".

Eldstickan! Jag har hört dåliga saker om hamiltondesign så jag hoppar nog det, men tack för tipset. Knitty är ju en nättidning som är helt gratis.

Maria! Då satsar jag på att vänta tills i höst , bra att veta.

Eva! Jag är också superspänd. Inga valpar än så länge iaf. Jag hoppas att de kommer i helgen.

Unknown sa...

Oj vad trist! Jag har bara positiva erfarenheter av Hamilton design, hon är supertrevlig/samt gör jättevackra böcker och mönster.Affären är jättefin och jag får to m rabatt men jag har i och för sig varit där irl. ///Eldstickan ;o)

Anonym sa...

Jag sökte Noro Kureyon sock i höstas och mailade Cornelia Hamilton, som då hoppades ha förhandlat klart tills i februari. Men det gick tydligen inget bra.

Jag har fått prover på det och det är vackert, mysigt och härligt och stumt. Men jag vill ändå!