tisdag 7 juli 2015

Fin post och två WIP:S

 Jag har fått väldigt fin post den senaste veckan. Jag har rensat ut diverse kläder, vävda textiler och garn och lite stickat och sålt den senaste tiden och för en del av pengarna har jag köpt små peppande presenter till mig själv. Extra roligt är det att kunna köpa handgjorda saker av små företag och på det sättet också få mer eller mindre unika saker.
På bilden finns handfärgad ull från Manduzana, otroligt fina fågelörhängen från DU SKÖNA och kanske världens finaste börs från Onni design  och dessutom fick jag en liten present från Instagramvännen Åsa i form av en pin med passande text.
 För visst tusan älskar jag stickning, särskilt efter en vecka av bara målning och ogräsrensning och vedkörning och nästan inte en enda stickad maska.
Men den här veckan ska det regna och jag ska titta ikapp på Netflix och umgås med garn har jag tänkt. Ullen från Manduzana ska bli garn till kanten på min handspunna Rosecraddoc, jag tror att det blir tjusigt och lite kul att alla fibrer i sjalen kommer från Amanda.
Mitt senaste WIP och stora stickkärlek för tillfället är sjalen Mahy, jag stickar den i rester av Magasinduetts Donegal Tweed i färgen Silver gray och den blir helt ljuvlig. Kolla in mönstret på ravelry vettja för sjalen är verkligen otroligt fin och rolig att sticka.

Inga kommentarer: