torsdag 20 september 2007

Hemlispaket och gnäll

Embla
MåddestyJag har fått mitt hemlispaket! Yeahy!


Eftersom jag inte har någon kamera ska jag försöka förmedla vad det innehöll ändå.

En härva mjukaste mjukaste merinoull, Lucca Fino Deisy Design i den här färgen jag har ingen aning om vad jag ska göra med den, tillsvidare ska jag nog bara ta fram den och klappa på den då och då...

Tjocka färgglada plaststickor från dropsdesign storlek nr 15.

En tidning fick minsann också plats i paketet, Simply Knitting mycket läsning och det sötaste babymönstret som jag någonsin sett överhuvudtaget.

Tack så mycket kära hemliga vän!

Hemlis är kul..... :)Annars är livet inte så roligt idag, mannen ska jobba över och kommer inte att komma hem förns på onsdagkväll, tråkigt!

Dessutom så har jag repat upp hela min fina gröna alpacamössa, jag tänkte att det kunde gå bra att använda stickor nr 3 istället för nr 2 men nej det var bara att repa upp, den blev alldeles för stor. Nu måste jag inhandla en rundsticka nr 2 ( eller 2,5) innan det blir någon mössa. Jag tror att jag ska ägna den ensamma helgen åt att göra klart lite påbörjade projekt istället. Ialla fall sockorna och silkeshalsduken.Imorgon kommer hundarna hem igen iaf, det är tur att jag har så mycket djur att jag har lite sälskap kvar här hemma annars tror jag att jag skulle få lappsjuka... :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, usch, att vara "ensam hemma" är skönt i lagom doser, men ibland blir det för mycket... Jag är också "gräsänka" från och till den här veckan, bla hela helgen... :/

Jag tänkte på alpaca-mössan. Du kan inte minska mössan med en rapport och fortsätta med stickor 3? Har visserligen inte kollat in mönstret jättenoga, men den ser ju ut att bestå av ett antal "mönsterränder" på bredden, och om du tar bort en av dem så kanske det blir lagom ändå?

Anonym sa...

Annars är en 2,5mm 80 cm rundsticka perfekt för att sticka sockar med magic loop.... :)
Alltid bra med anledningar till att handla.

Dödergök sa...

Ilsefin! Det är syndast om oss i världen (sjuger med falsk röst)...
Skämt och sidor, trist är det allt.

Jag vet inte hur jag ska göra med mössan funderar på att sticka ett prov med stickor 2,5 och se om jag gillar resultatet bättre, annars har jag en idé som kanske skulle kunna funka med treorna.

Cina! Grejen är ju den att jag skulle behöva en kort rundsticka till min mössa, dessutom är jag lite rädd för magic loop... ;)