söndag 2 september 2007

Mitt så kallade (nya) liv...

Igår hade jag ett jubileum, en bemärkelsedag kanske man till och med kan kalla det. Igår var det ett år sedan exakt sen jag började mitt nya liv. Fast numera kanske man inte kan kalla det för sitt nya liv längre, kanske snarare sitt bätte, roligare och schysstare liv.
Det här har aldrig varit och kommer absolut aldrig att bli en bantarblogg men ett sånt här jubileum måste faktiskt uppmärksammas lite! Jag väljer att göra det med en klassisk före och efter-bild i sann kvällstidningsanda. Sen bode det föja en tragisk före historia om hur meningslöst och uselt mitt liv var innan och att jag nu sett ljuset i form av GI och stavgång, men det skulle ju vara att ljuga. Så jag hoppar det och låter bilden tala för sig själv istället.


Måste bara tacka vännen Å för en trevlig dag och kväll igår, Rättvik var fint och maten var supergod!

7 kommentarer:

Thepas sa...

Gratulerar! Du ser toppen ut! Det var inspirerande och skönt att se ditt inlägg. Jag började mitt "nya liv" för tre veckor sedan. Jag mår redan mycket bättre men jag längtar till om ett år då jag förhoppningvis ser lika strålande ut som du.

Thepas sa...

Ah, du är lika förtjust i baskermössan som jag. Här finns mönstret: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=102&d_id=3&lang=se

Jag hade faktiskt en Chet Baker-period tidigare i år.I våras var det nog. Men Tindersticks var ett mycket bra förslag. Det var minst en miljon år sedan jag lyssnade på dem. Just nu trängs Asha Ali, Anthony and the Johnsons, Fiona Apple, Band of Horses, Camera Obscura, Jarvis Cocker, Nick Drake, Aam Green, Grinderman, Morphine, Elvis Presley, Nina Simone, Frank Sinatra, Regina Spector och Tegan & Sara i mp3-spelaren.

Thepas sa...

Argh. Dumma långa länknamn som inte vill visa sig i rutan. Ok, jag klipper av det, så lägger du ihop det, aight?

http://www.garnstudio.com/lang/se/
visoppskrift.php?d_nr=102&d_id=3&
lang=se

Agata sa...

Grattis till nytt, nyttigt liv. Jag gör själv ett försök som visar sig fungera ganska bra. Man mår ju så mycket bättre!

Anonym sa...

Grattis du ser vekligen ut att må bra nu, men jag tycker du såg ut att trivas förut också, men jag ser ju bara ytan.
Ha en härlig och färgrik höst.

Kajsa sa...

Gud vad du har varit duktig! En sånn enorm skillnad, kan förstå att du mår mycket bättre nu.

Anonym sa...

Wow, imponerande!
Jag tycker att du är fin på båda bilderna. Men det syns stor skillnad och jag förstår att du är stolt och lycklig med ditt nya liv.

Grattis till jubiléet!
(dock lite i efterskott)