torsdag 6 september 2007

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Cina. Utmaningen går ut på att man ska skriva 8 fakta om sig själv och/eller vanor man har. Här följer reglerna för utmaningen:

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Nu är ju jag en anarkistisk person som har svårt för att ta instruktioner ( haha där fick ni en gratisfakta om mig) så jag tänker inte utmana 4 personer utan alla som känner sig utmanade kan ta och svara. Anarkistiskt va? ;)

1. Jag sjunger nästan alltid när jag åker bil, jag har gjort det sen jag var liten och det är riktigt svårt att låta bli.

2. Jag läser tidningar från fel håll, jag börjar alltså med den sista sidan, detta har jag ärvt från mor min och jag vet faktiskt inte varför hon gör det.

3. Jag har väldigt lätt för att gråta och jag gråter nästan varje dag när jag ser något på tv eller hör en sång som berör mig.

4. Jag klipper mitt eget hår. Jag har inte varit hos en frisör på 10 år.

5. Min hund (Meja) sover alltid bredvid mig på en egen kudde men under mitt täcke och jag har väldigt svårt för att sova om hon inte ligger bredvid mig. Det här är sånt som jag brukar undvika att berätta för folk eftersom det flesta tycker att det är jättekonstigt och ohygieniskt.

6. Jag tycker om svenska 40-talsfilmer, särskillt om Sickan Carlsson är med!

7. Jag måste titta på nyheterna minst en gång om dagen, annars känns någonting fel.

8. Jag tvättar håret två gånger i veckan bara (om inget oförutsett inträffar), min mamma tycker att det är sjukt äckligt! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt!!!
Min kompis som är frisör skulle jubla åt ditt hårtvättande. Hon säger att de flesta tvättar sitt hår smutsigt - alltså ju mer du tvättar desto smutsigare blir det. So keep up the good work! :D