tisdag 11 september 2007

Lägesrapport

Feber: Ja
Halsont: Ja
Värk i hela kroppen: O ja!

Trots förkylningen från helvetet och två dagars säng/soffliggande (med andra ord blev det inget jobbande igår) är humöret på topp idag. Mannen kom hem igår så nu slipper jag ligga själv med feberyra. Jippie!

Men gladast blev jag när det låg ett paket i brevlådan imorse och i paketet låg bla min bytessjal!
Den är så underbart fin och gosig och jag vill aldrig ta av mig den. Jag ska låna en kamera så att ni får se den så fort som möjligt. Jag kan avslöja att den är grön och att det är en "icarus" och jag är så sjukt nöjd!
Tack så mycket underbart snälla Ulrika!

Igår skickade jag iväg en mastig beställning till Yll o Tyll över 1000 spänn blev det men Å skulle minsann ha en hel del hon med så jag ska inte betala allt. Jag bestämde mig för morotsfärgat malabrigo lace till en sjal och det var ju tur eftersom det visade sig att min bytessjal var grön! Sen blev det cyklamenrosa silkealpaca till en sån här mössa. Och limegrön alpaca till den här mössan från garnstudio men jag ska göra den mer baskerliknande. Dessutom blev det en lyxig present till min nya hemlis. Jag tänker inte skriva vad utifall hon läser min blogg men det ska bli mycket spännade att få hem och klappa på detta garn eftersom alla formligen älskar det och jag känner mig tämligen likgiltig. Spännade som sagt.

Igår var jag till och med för sjuk för att sticka större delen av dagen, men jag la iaf upp till mina "hårdakarameller"-sockor i Opal och idag ska jag nog faktiskt kunna sticka lite, särkillt om jag serveras alvedon och örtte. Jag vill bli klar med min tröja för det är inte alls mycket kvar och det ska bli väldigt spännade att se om den blir bra eller inte. dessutom vill jag ju ha tillåtelse att börja på mitt nya underbara garn som borde komma med posten nästa vecka... :)

Kram på er mina bloggvänner, ni piggar upp en sjuk stackars gök ska ni veta!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du tycker om sjalen! :-)

Jag hoppas du mår bättre snart. Jag har precis kommit ut på andra sidan förkylningsdimman med allt det du beskriver, så jag vet hur du mår.
Ta hand om dig, och sticka - det hjälper mot allt! =)

Eva i Halmstad sa...

Va synd om dej, tur att du har service personal hemma som kan ta hand om dej.
Hoppas att garnet kommer innan helgen.
Ha de gott.

Anonym sa...

Stackars, stackars dig som är så sjuk! Sjalen är ju jättefin, snygg färg på den också!