lördag 29 september 2007

Mutter

En riktig bild på mitt första hemlispaket kan man ju alltid bjuda på...

Å denna förbaskade rangoli hat! Jag visste att det står fel i mönstret, flera som stickat den har påpekat det, men sen läste jag även att hon som gjort mönstret tackat för att de påpekat att det var fel så då tänkte min lilla hjärna att hon kanske ändrat på felet. Det har hon inte. Nu måste jag tänka och det är väldigt frustrerande. Kanske borde jag sticka klart handtaget till nätkassen istället och mannens sockor som ju inte hann bli klara till födelsedagen och defenetivt borde jag göra klart branching out. Istället sitter jag och muttarar över den förbaskade rangoli hat. För jag vet ju att den kommer att bli giftigt snygg och silkealpacan är ju helt sjukt underbar. Mutter mutter...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Såklart att du inte bara är bäst på att sticka och göra kransar, du bakar dessutom på "känn". Vad kan du inte göra?

Ps. Till veckan så börjar jag med punkt nr 1 i Stickprojektet: pulsvärmare. Jag längtar!

Dödergök sa...

Äh baka och sticka och pyssla, det kan jag men det finns mycket som jag fortfarande försöker lära mig, tro mig! :) Tack för dina snälla ord!

Vad spännande med pulsvärmare, ska bli kul att höra hur det går för dig! :)

Anonym sa...

Ojdå, var i mönstret är det fel... Jag var bara tvungen att börja sticka på en rangoli jag med...

Dödergök sa...

Liisa! På ökningsvarvet efter att resåren är stickad får jag inte ihop det om jag gör så som det står i mönstret, jag anpassar istället så att jag börjar med två räta maskor så att rätt hamnar över rätt och avigt över avigt. Sen stickade jag alla 14 emellan aviga för de ska ju ändå vara aviga sen när man börjar på det riktiga mönstret. Du ser det när du kommer dit, det var bara jag som var trött och frustrerad när jag började på min mössa.