söndag 2 mars 2008

Utlovade söndagsbilder

Mitt fin fina hemlis-paket fastnade på bild till slut. Synd nog missade jag att fota det fina kortet som var med. Jag väntar med spänning på nästa paket.
Igår fyndade jag lite fröpåsar på Granngården. Det blir gul/orange/rött/rosa-tema på sommarblommorna och mormors-tema på grönsakerna.
Bokreafynden fick också bli med på ett hörn. Jag ska snacka lite mer om stickböckerna när tillfälle ges. Jag är väldigt nöjd med mina inköp! :)
Jag har inte stickat en enda maska på bomullströjan men dragspelsbaskern är klar och en mars-socka är påbörjad. Så kan det gå när inte haspen är på!

5 kommentarer:

Tvärslå sa...

Åh vad ser jag, Hannu´s härliga bok :)
Bonniers stickbok köpte jag också, tänkte jag kanske kunde lära mej och förstå hur man gör allt fint som jag bara sitter och stirrar på och inte förstår ett dugg av, den verkade bra.

Strumpstickan sa...

Rågkross?

Anonym sa...

Vilket trevligt hemlispaket :-)

Och en härlig bokhög. Vad är det för fågelbok, den har jag aldrig sett förr. Måste nog köpa lite kokböcker...

Dödergök sa...

tvärslå! Jo rå visst är det Hannu som lurar där i vassen, jag är ju liksom lite kär i honom... :)
Efter en snabb genombläddring av Bonniers stora bok om stickning är jag supernöjd. Massor med fina ytmönster och fållar och kanter och allt möjligt väldigt bra att ha när man ska komponera eget.

Strumpstickan! Japp, rågkross. Min hemlis känner mig bättre än vad man kan tro. :)

Ulricha! Ja ett underbart hemlispaket, väldigt färgkordinerat och genomtänkt.
Jag köpte fågelboken mest för att den var billig och för att den innehåller svenska och nordeuropeiska fåglar. Bilderna är tecknade men bra och jag och systerdottren var iaf nöjda när vi bläddrade igenom den.

Strumpstickan sa...

Nåt gott recept på krossen kanske?