onsdag 4 april 2007

Tack!

Oj vad med trevliga kommentarer som drällt in angående min basker. Tack! Men inte är det väl en basker egentligen? Mannen tyckte att det såg mer ut som en rastaluva och han har nog rätt. Jag är supernöjd med den och glad över att jag kostade på mig att beställa rätt garn och mönster istället för att planka den. Jag ska absolut sticka med Visjögarn igen, kanske en hel tröja om jag blir miljonär! :)

Jag har fått min hemlis nu. Spännande värre. Men lite klurigt också och veta vad man ska skicka. Tre paket allt som allt i tre månader. Garn ska hon få så klart (kanske något växtfärgat?), lite nyttigt plock (stickmarkörer, flätstickor, bambustrumpstickor kanske?) och jag ska defenetivt sticka någonting ( jag har ett mönster på underbara sockor som jag inte riktigt hittat motivationen till att göra till mig själv, det kanske vore något?). Spännande ska det bli som sagt. Nästan mer spännande att skicka paket än att få egna, nog för att jag ser fram emot det också. :)


Nej nu är jag så trött att jag ser i kors. Ska lägga mig i soffan och dra filten över mig i väntan på att mannen ska komma hem från sitt smörgåstårteätande.

Få se nu om det här inlägget ser ut som jag vill att det ska göra. Jag måste vara dum för min text vill inte dela upp sig i stycken och min klocka vill inte gå efter sommartid.

2 kommentarer:

Dandelion sa...

Men du, som du kan sticka och allt vad du gör så vad spelar det för roll om texterna får mellanrum och om klockan går fel :)
Kunde jag det skulle jag strunta i allt runt omkring mej.
Jag är grymt imponerad av dina grejer och allt du hinner med.(jisses låter som värsta stalkern här!)

antfarm sa...

Näää.. det är nog inte du som är dum. I så fall är jag det också. Jag skrev en jättelång text på min blogg som i utkastet var uppdelat i stycken men när jag publicerade den hade den på bloggen tryckts ihop till ett enda stort! Konstigt. Men den gör inte alltid så. Ännu konstigare!