lördag 18 augusti 2007

Favorit i repris


Här kommer lite bättre bilder på bytessjalen. Lättare att fota sjalar när man kan tvinga lillasyster att vara fotomodell! Nu kan jag skicka iväg den, hoppas att mottagaren blir glad. Det är ju över en månad kvar tills sjalbytet är över så jag kan nog inte förvänta mig något sjalpaket på posten förns i slutet av September. Spännande ska det bli iaf. Jag har inte sett några andra som är med i sjalbytet när jag har snokat runt i bloggvärlden så jag har absolut ingen aning ens om vad jag kan tänkas få...
Nu ska jag ta en tur hem till Å, silkesstickningen får också följa med.

4 kommentarer:

Agata sa...

Men du är ju för duktig! Sjalen är jättevacker. Var det den från garnstudio? Ska kanske testa det mönstret. Var det krångligt?

Dödergök sa...

Tack! :)
Jo jag borde nog ha skrivit det, mönstret är det här http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=98&d_id=21&lang=se från garnstudio men jag har stickat det i Lanett 100 % merinoull eftersom min byteskompis ville ha ull. Den blev väldigt mjuk och mysig. Mönstret är faktiskt riktigt roligt och det tog inte allt för lång stund innan jag lärde mig det utantill, rolig stickning helt enkelt. Jag har sett den i alpacka också och det blir också jättefint.

Åsa sa...

Den är så j.... snygg om man får använda det språket.Ungefär hur många nystan lanett använde du?

Dödergök sa...

Visst får man använda det språket! :)
Det gick åt nästan precis fyra nystan lanett.