fredag 3 augusti 2007

The Weeping Willow

Stulen pelargon och regn mot rutan...

Hundarna väckte mig alldeles för tidigt i morse så långpromenaden var avklarad redan halv nio. Sen dess har jag hunnit gråta tre gånger ( första gången när jag läste månadens hund på Hundstallets hemsida, andra gången när jag lyssnade på Miss Li:s A song about me and a boy och tredje gången som vanligt när jag lyssnade på the Pogues) och stickat ett par varv på min ärm. Nu gaskar jag upp mig med hjälp av the Baboon Show och börjar så smått fundera på lunch. Men om jag ska vara ärlig så lockar en Irish Coffee mycket mer, men några sådana ingredienser finns icke hemma så det blir nog tonfisksallad istället...

Är det inte humoristiskt förressten att alla mina pelargonsticklingar som jag stal av min svärmor i våras visade sig vara samma sort?! En mycket trevlig liten djupröd rosenknoppspelargon visserligen men ändå. Där ser man att det inte lönar sig att stjäla, om det så bara handlar om pelargonsticklingar...


5 kommentarer:

Hedgren sa...

Men sticklingar ska man ju knycka, annars tar de inte sig! Själv skulle jag vilja ha en Mårbacka!

Anonym sa...

Vad vill du ha för nån sort då? Jag har en stjärnpellis med spretigt vita blommor och så en massa ljusrosa mårbacka. Vi kanske kan byta? Jag tyckte din var jättfin!

Clara sa...

Vilka färger ville du ha? Den röda färg du har fått är ju jättefin!

Mönstret till min spetssjal var inte särskilt dyrt vad jag minns. Skulle du inte hitta det kan jag ju maila det till dig, eller är det olagligt?

Dödergök sa...

Jag älskar faktiskt dom där pelargonerna men det var lite ironiskt att alla blev likadana eftersom jag var och snodde sticklingar i hennes blomrum när hon var på semester och där inne finns både det ena och det andra... :)

Anonym sa...

Hej! Måste bara få ge en kommentar till att du nämner Miss Li. Jag hörde henne för första gången på en musikfestival i lördags och kan bara säga att den tjejen har pipa !! Jag blev helt fångad av henne och hennes band. Det var inte sista gången jag lyssnade på henne.