torsdag 23 augusti 2007

Helgplaner

Det är tråkigt att stickblogga utan kamera, jag vill ju visa min nya randiga tröja. Istället får ni se en gul lök i blom, vackert va?
Jag ska power-sticka i helgen, inte för att jag måste utan för att det är kul. Mina 2,5 strumpstickor har på något mystiskt sätt försvunnit men imorgon ska jag köpa nya och sen ska jag sätta tänderna i mitt nya sockgarn. Frågan är bara vad jag ska börja med, dödskallar eller snöflingespets?

Efter helgen ska jag låna en kamera vi får se vad som fastnar på bild, lite randig raglantröja blir det i alla fall sen får vi se vad mer min powerstickning kan ha resulterat i. :)

Vad ska ni göra i helgen?

3 kommentarer:

lillstrumpa sa...

Låter som sköna helgplaner du har.

Själv ska jag försöka stoppa en förkylning i antågande, kanske gå på gratiskonsert i Vinterviken, och kanske powersticka en tredje sheldon (eller bara göra klart nummer två).

Om andan faller på ska jag testa att baka porterkex också.

Inte så illa det heller :-)

Thepas sa...

Jag vill också powersticka i helgen! Men det blir Parken Zoo istället, och det är inte så illa. Jag har ju dessutom ungefär 8 timmars tågtid att fylla ut så stickning lär det ju bli i alla fall.

Dödergök sa...

Det som är så bra med stickning är ju att det går att kombinera med så mycket annat, både förkylning och tågresor. Vi har världens bästa hobby! ;)