måndag 13 augusti 2007

Jag är klar klar klar!!

Jag är klar!!! (trumpeter, trumvirvlar, hurrarop)
Mina tvåändsstickade ärmar är klara. Nja jag har ju inte fäst trådarna men själva stickningen är klar och jag är så sjukt nöjd med mig själv och min självdiciplin. Naturligtvis belönade jag mig genast med en mönsterrapport av silkessjalen men det känndes inte tillräckligt, nej det krävdes någonting mer... I ett huj hade jag lagt upp till en ny tvåändsstickning. (Jag hade ju redan nystat en hel härva Morjärvsgarn och det var ju det jobbigaste.) Den här gången blir det vita slätstickade muddar med färgglada yllebroderier, dvs sk. "påsöm". Fint som snus tycker Dödergök!

Jag här lämnat tillbaka kameran till min syster så vi får se när det blir några ärmbilder, kanske imorgon. Ni måste ju få se en bild när systern modellar dragspelsbaskern också, den passade henne riktigt bra och hon har använt den flitigt fast det varit närmare 30 grader varmt. Helgalet enligt mig men kul, när en present är riktigt uppskattad.
Nej nu ska jag återgå till mina muddar, hej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visa bilder snart! Håller själv på med yllebroderi på muddar, ska visa när dom är klara. Man har ju som du vet fler än ett projekt pågående, vilket gör att det blir svårt att få något klart...

Agata sa...

Grattis till klart ärmprojekt! Sånt är ju alltid skönt. Och fina blir de också! Roligt!