torsdag 2 augusti 2007

Mössfunderingar och ärmförklaring
Inga stickbilder idag som synes. Dragspelsbaskern blev klar idag under Veronica Mars och den ligger nu och torkar. Den där baskern är väldigt beroendeframkallande kan jag tala om, jag har redan börjat planera nya huvudbonader, jag tror att det här blir mössornas höst för Dödergök. Jag vill göra en basker med samma rosmönster som jag gjorde på mina bytesvantar i alpacka och en sån där snygg Odessa vill jag också ha, en svart med vita pärlemopärlor tror jag och jag har sett en mycket snygg chunky basker stickad på grova stickor i någon fluffig bomull och det känns inte dumt det heller...

Jag tar gärna emot tips på andra snygga mössor och huvudbonader!

Först vill jag passa på och tacka för alla kommentarer som min ärm får. Tack så mycket, det betyder mer än vad ni tror för om jag ska vara ärlig är det en ganska kämpig stickning. För nytillkomna läsare kan jag meddela att ärmen redan har en färdig kompis som ligger i stickkorgen. Dessa ärmar ska sen monteras på någon typ av jacka, förmodligen en jacka i svart kläde eller vadmal med ett blommigt bomullsfoder men den som lever får se, jag har inte funderat klart än, det hinner ändra sig mååånga gånger än. Jag återkommer med lite skisser så småning om så att ni hajjar vad jag snackar om.

Imorgon kommer systern och barnet och det ska bli så roligt! Dessutom hann jag ju klart med födelsedagspresenten så nu kan jag gömma undan den tills på måndag.

Inga kommentarer: