onsdag 29 augusti 2007

Suddiga bilder
Sjukt dålig kvallité va? :) Men här får ni en liten tjuvtitt på vad som händer för tillfället i tv-soffan. Svarta benvärmare i snowflakelace-mönster i On-line supersocke till syrran, prinsess-sockorna i skumt blandgarn och randig raglantröja i ull. Bättre bilder krävs och utlovas!

5 kommentarer:

Thepas sa...

Raglantröjan ser superfin ut! Får mig nästan att tro att jag skulle kunna våga mig på ett större (för mig) projekt...

Anonym sa...

Jättefint alltihop! Tröjan är alldeles extra fin! vad använder du för mönster till den?

Thepas sa...

Exakt, vad använde du för mönster? Och finns den för såna som inte har strlk 40?

Såg förresten först nu de fina pärlorna på sockorna. Det är en annan sak jag måste lära mig. Pärlstickning. Och virkning. Det där med pärlstickning verkar så himla klurigt. Hur räknar man ut hur många pärlor man ska trä på? Eller jag fattar hur men det låter jobbigt...

Dödergök sa...

Tack så mycket!
Vad glad jag blir för raglantröjan är nämligen min egen design. Jag har stickat en provlapp och räknat ut hur många maskor jag behöver, sen har jag stickat den uppefrån och ner och provat ett par gånger under processen. Tanken är att jag ska klippa upp den sen och sticka en knäppkant för min vana trogen vill jag hellre ha en kofta än en tröja.

Clara sa...

Fina saker allting, som vanligt! Skulle vara roligt med en tydligare bild på snowflake mönstret, för man ser även på en suddig bild att mönstret är fint. Vart har du hittat det någonstans?