onsdag 14 november 2007

En bra dagDet är så trist och bildlöst här på bloggen så jag bjussar på en julbild från förrra året. Lägg märke till hur grönt det är i bakgrunden. Jag tror att jag vill ha en mosskrans i år också eller en kottkrans med grönprickigt band och lite koncervburkspynt. Jag har ju en vecka eller två på mig att bestämma mig.

Idag har vännen Å varit här och ätit middag och pratat strunt och stickat och beställt garn. Så mysigt. Jag stickade på min tvåändsstickade rosenvante och hon stickade på sitt hemliga julklappsprojekt. Jag är glad för att jag har någon att dela mitt stickintresse med "IRL" så att säga.

Jag beställde garn till min bytesväska och lite julklappsgarn. Igår gjorde jag en liten beställning med hand painted yarn-garn också, det blir första gången för mig och det ska bli riktigt spännande att känna och klämma när paketet kommer. En mössa till ska det bli och en sjal och så någonting till hemlisen. Det är mycket nu. Men det är faktiskt roligt. Garn är bra för själen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Garn har en läkande effekt på själen, kanske för att det ofta är naturmaterial?
Men det ska bli spännande att få se lite vad det blir för väska, färg, form mm.
Jag håller med dig om det nya garnet du beställde det har jag också kikat på många många gånger.
Kram

Åsa sa...

Det finns inget som är så roligt som att bläddra runt i etern och kika på garn. När man sen klickar fast något så är lyckan gjord. Det där med mat och kompis låter underbart. Ha det så gott.

Agata sa...

Vilken fin krans! Och hjärtat är jättehärligt! Tovat?

Eva i Halmstad sa...

Garn borde kanske säljas på Apoteket sån nytta som de gör.
Kransen är jättevacker, fin pärltråd och söt hjärta.
Ha de gott idag, Eva.

Anonym sa...

Garn ÄR bra för själen! Nu har jag äntligen kommit igång med min stickning, det blir en liten minitröja, luva och halsduk till en ängel. Jag har slut det vita ylletyget som jag brukar sy tröjor av, och kom då på att jag ju kunde sticka istället. Men det är lite svårt för jag måste ju mäta och greja då jag inte har nått mönster, men det är bara kul med en utmaning! Din mosskrans är ju jättefin!

Dödergök sa...

Tack för alla insiktsfulla och medhållande garnkommentarer, vi stickoholics måste ju hålla ihop eller hur?! ;)

Japp Agata hjärtat på kransen är tovat, nåltovat närmare bestämt.