fredag 9 november 2007

Ett "feel-good"-kedjebrev från en kedjebrevshatare

Jag hatar allt som har med kedjebrev att göra, men när jag gick in på Agatas sida och fick förmånen att bli en utav de tre första att svara på hennes pay it forward-inlägg så bara måste jag ju låta "kedjan" gå vidare.


"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

Med andra ord så utlovar jag en liten handgjord present a'la Dödergök till de tre första som svarar på det här inlägget. Presenten kommer att komma när ni minst anar och mest behöver det! :) Eftersom att jag är en kedjebrevshatare så kommer jag inte kräva av er att ni gör samma sak (anarkistiskt va?) men vill ni det så får ni så klart. Jag tycker först och främst att det ska bli roligt att ge någonting tillbaka till mina läsare när jag får så mycket respons av er!


För att jag ska kunna skicka er någonting behöver jag ju era adresser så maila mig på : dodergok@hotmail.com om ni ser att ni är bland de tre första.
Hoppas att ni ska tycka att det här är lika roligt som jag tycker att det är! Kram!

7 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

De här kunde jag bara inte låta bli, har redan lagt upp de på min blogg.
Ha de gott idag, Eva.

Anonym sa...

Jag hakar också på. Kul att få ge bort och att få. Bara det här att få fantisera om vad man ska skicka är som julafton varje dag.
Kram

Anonym sa...

Jag vill gärna har nåt handgjort av dig! Får se om jag lägger upp samma grej på min blogg... :-)

Dödergök sa...

Å vad kul, nu är det bara att vänta och se då på vad som kan tänkas dimpa ner i brevlådan. :)

Anonym sa...

Jag är inte blad de tre första, men jag ville bara säga att du och många andra som bloggar på nätet och visar upp era alster och delar med er av era tankar, ger oss anonyma läsare massor i form av inspiration :) Tack så mycket och fortsätt gärna att inspirera oss :)

Anonym sa...

Jag hatar också kedjebrev. HATAR! Men det här är ju inget riktigt kedjebrev, så jag hängde också på!

Anonym sa...

Ååh vad har jag inte missat nu då... jaja
Men säjer precis som lisa jag verkligen hatar kedjebrev,sänder dom aldrig vidare men det här var ju annat det.